Какво е да обичаш

  • Сподели:
Какво е да обичаш

Обичаш, когато осъзнаваш, че нищо от онова, което се случва между вас, не е незначително, че всичко, което изричаш, може да причини на любимия ти радост или мъка, че всичко което правиш, ще укрепи или ще отслаби връзката ви.

Обичаш, когато разбираш всичко това и всяка сутрин се събуждаш, изпълнен с благодарност, че имаш още един ден, през който да обичаш и да се наслаждаващ на партньора си.

Когато в живота ти има някой, който те обича, ти си щедро благословен. В дар ти е поднесен друг човек, който е избрал да върви редом с теб. Той споделя дните и нощите ти, леглото и бремето ти.

Човекът, който обича, съзира в теб твои тайни способности, които никой друг не вижда. Той или тя ще докосва тялото ти на места, които никой друг не докосва.

Човекът, който те обича, ще те открие, където и да се криеш и ще превърне сигурната си любяща прегръдка в рай за теб.

Човекът, който те обича, ти предлага изобилие от чудеса всеки ден. Той притежава способността да ти достави удоволствие с усмивка, с гласа си, с уханието на шията си, с начина по който се движи.

Притежава способността да прогони самотата ти. Притежава способността да превърне обикновеното във величествено. Той е твоят път към рая тук на земята.

Автор: Барбара Де Анжелис, из "Какво е да обичаш"

Снимка: 7-themes.com