Какво искат мъжете

  • Сподели:
Какво искат мъжете

В осем сутринта бат Трой се събужда на пейка пред един от големите хотели във Вегас с махмурлук от 9 по Рихтер. Слава Богу, сеща се кой е, но представа си няма как се е озовал там.

Поглежда се, коженото яке е облечено на голо, а гащите му са в джоба. Последният му спомен от предишния ден е как отива да сваля една дългокрака румънка, която е в менюто му за вечеря. Тя е барманка в един бар с елементи на стрип клуб, демек с пилон.

Трой се почесва по главата в търсене на проблясък, но това, напук на всички очаквания, не помага особено. Прилага и изпи­тания метод срещу махмурлук – две бири в най-близката кръч­ма, но и това не действа.

Настава една неловкост в стил имал ли Гюро глава или нямал. Какво да се прави, явно ще трябва да ползва жокер "обади се на приятел". Васото беше с него първия час в бара, след това дойде Милко, а после дойде петното.

Звъни той на всички възможни съучастници и постепенно сглобява следната картина. В бара чакал румънката с целия си арсенал от лафове и етюди. Прави се на мачо, романтик и палячо поотделно и в различни съчетания.

Бат Трой е такъв виртуоз на свалките, че ако беше Далай Лама, досега с тоз хъс и вещина да е постигнал световен мир. Явно мацката се е оказала корава, щото в един момент, и след половин бутилка водка, Трой лъсва дибидюс гол на подиума и започва да танцува на пилона.

Преди да го изхвърлят, успява да сащиса народонаселението с магарешка надареност и миманси в стил Остин Пауърс. После, дедуцира бат Трой, е отишъл да си допие в казиното, откъдето също са го изхвърлили, а накрая е припаднал на пейката.

След кратка рехабилитация и осеферване, Трой решава, че не може така, румънката трябва да бъде превзета немедлен­но (като пие много водка, Трой започва да използва русизми). Насекундно запретва ръкави и зъби и я щурмува с чисто нов ентусиазъм (още с етикет).

След два дни я е минал под ножа, а след седмица вече му е омръзнала. По този начин бат Трой е прекарал несметен брой хубавици във Вегас. Сексуалността му е толкова буйна, че дори дупка в стъклен памук да му пробиеш, ще я запълни.

Тук някой ще рече, че всичко това е грозно и първично, при което аз ще го издиря и ще му забия конска доза тестостерон, пък да го видим после. Във всеки мъж генетично е заложена про­грамата да осемени възможно най-много жени, за да продължи гените си.

Доколко тя бива изразена, зависи главно от хормо­налните нива. В днешни дни тази програма може да изглежда смешна, но без нея нямаше да я добутаме дотук.

Траян е зако­номерна проекция на еволюцията ни и ако една жена го приеме какъвто е, без да очаква повече, може да си прекара страхотно с него, защото Трой е интересен, забавен, своеобразно интели­гентен и абсолютно автентичен в поведението си.

В реалнос­тта повечето жени биват силно привлечени от такъв тип алфа мъжкари (поредната биологична програма). Покъртител­ното обаче е, че често се влюбват и очакват от подобни мъже вярност, постоянство и вечна любов.

Мдаа, добрият секс е помрачил ума на не една жена, без значение колко е умна. Е, след няколко опарвания жените сменят предпочитанията.

Из "Вегаски истории" Иван Владимиров-Нав, издателство "Парадокс"