Кои са най-сексуалните зодии?

  • Сподели:
Кои са най-сексуалните зодии?

Може би мразите да чувате или да задавате въпроси от сорта на "Коя зодия си?" по време на флирт, но бъдете сигурни, че сексуалният ви живот ще се подобри чувствително, ако сте наясно какви са сексуалните предпочитания на дамите от различни зодии.

Овен

Овните са първи в зодиака и може би затова обичат да усещат надмощие над останалите. Техният стил в леглото е доста агресивен – обичат да доминират и възприемат секса като още една битка, в която задължително трябва да излязат като победители. Те изискват от партньора си безрезервна и дълбока благодарност за старанията им, мразят емоционалния шантаж. Какво обичат? Обожават да ги галят нежно по косата!

Най-добри сексуални партньори за Овните са Лъв, Везни, Близнаци и Скорпион. Не могат да се оплачат от липса на избор, нали!

Телец

Телците са доста чувствителни… Всъщност по-чувствителни, отколкото сексуални. Онова, което може да подлуди Телец в леглото са любовните игри, звуците и докосванията преди “главното действие”, те са много по-възбуждащи за дамите от тази зодия.

Най-добре си пасват с Дева, Скорпион, Рак и Козирог.

Близнаци

Близнаците са изключително освободени личности, за тях почти не съществуват сексуални табута. Осмеляват се на какво ли не. За тях сексът на нестандартни места и мръснишките думички са нещо обичайно. В леглото те обичат да се забавляват и да експериментират.

Най-добра партия за тях са Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей.

Рак

Раците са изобретателни и чувствителни, но честно казано са малко мързеливи. Налага се да използваш въображението, за да ги вкараш в леглото. Озоват ли се там, показват най-добрите страни на интуицията си и държат да разбереш, че ще ти доставят истинско удоволствие. За раците сексът и храната са върховни удоволствия…и може би защото обичат толкова да си хапват са усъвършенствали всички орални техники.

Най-подходящи сексуални партньори за Раците са Телец, Лъв, Козирог и Риби.

Лъв

Лъвовете са познати със страстното си желание за секс. Чар, сила, красота – всички тези качества привличат неудържимо. Жените от тази зодия обожават плътските удоволствия и са чудесна компания. Като любовници, те са страстни, посвещават се на другия, но и изискват много внимание и задължително искат да чуват колко са добри. И наистина са добри – в прелъстяването и игрите. Ако искате да им доставите удоволствие, имайте предвид, че докосванията по гърба ще ги стимулират още повече.

Най-добри партньори за Лъв са Скорпион, Овен, Стрелец и Лъв.

Дева

Не си мислете заради името на този зодиакален знак, че Девите са много невинни. Този знак притежава силна енергия и може да бъде силно сексуален и чувствителен. Девите са пристрастени към еротични докосвания и масажи. Няма нужда от фанфари и диви експерименти, нежно докосване в точното време и на точното място, ще направят представителите на този знак щастливи. Те се чувстват най-добре с внимателен, чувствен и опитен партньор.

Подходящи за тях са Телец, Риби, Везни и Козирог.

Везни

Везните са едни от най-префинените в Зодиака. Те се отличават с добър вкус и деликатна чувствителност. Неслучайно, сексът с Везни включва и игра на ментално ниво, добре е партньорите им да си подбират думите и да се опитат да ги завладеят
емоционално, преди да преминат към следващото ниво. Везните обичат да флиртуват, фенове са на еротичното бельо и подходяща музика – така се настройват на любовна вълна.

Подходящи партии за тях са Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец.

Скорпион

Скорпионите имат репутация на най-страстни, дълбоко сексуални и винаги готови за екшън. Те са твърде драматични, възбуждат се лесно, а в секса държат винаги да налагат сила и контрол, както и да извличат всички жизнени сокове от партньора. Любовта им към секса в комбинация с драматичната им природа, карат Скорпионите често да се борят със собствените си желания.

Подходящи партньори за тях са Телец, Лъв, Скорпион и Риби.

Стрелец

Стрелците са мечтателки и търсачки на силни усещания. Те са чаровни, грижовни и много активни в спалнята. Единственият проблем е, че всичко им доскучава доста бързо, така че ще спечелите, ако сте спонтанни с тях в леглото. Когато не са обвързани, Стрелците са страшни палавници. Дори и когато са във връзка, възможно е да се отклонят от правия път, защото търсят приключения и искат да изпитват нови неща.

Най-добри любовници за тях са Овен, Лъв, Близнаци и Водолей.

Козирог

Козирозите изглеждат резервирани, но обичат секса. Не е нужно да ги впечатлявате със сложна акробатика в леглото. Достатъчно е да знаете, че краката и особено коленете на Козирозите са суперчувствителни. Козирогът умира да бъде ухажван и прелъстяван – това подсилва и без това силното му либидо.

Най-добри партньори за тях са Рак, Телец, Козирог и Дева.

Водолей

Водолеите се смятат за интелектуалците в зодиака. Те са идеалистки, с неконвенционални идеи и желания. Обичат да ги ухажват, но мразят да им отнемат усещането за контрол над ситуацията. Няма да сполучите с Водолей, ако се помъчите да го командвате. Въпреки че не се смятат за едни от най-сексуалните, ако се свържете с жената Водолей на ментално ниво и й покажете, че имате сходни възгледи, то тя със сигурност няма да ви обърне гръб и дори ще прояви въображение и ентусиазъм в леглото.

Силни усещания Водолеите могат да изпитат с Близнаци, Водолей, Стрелец и Дева.

Риби

Рибите си падат по всякакви типове хора и привличат много ухажори, без да влагат капка агресия. В спалнята са романтични, чувствителни и много игриви. Те оценяват високо, когато партньорът им прибегне до по-сложни техники и развихри въображението си. Фокусът на Рибите е да доставят удоволствие на партньора си, много повече отколкото сами да останат удовлетворени.

Най-добри партии за тях са Скорпион, Рак, Дева и Везни.

Източник: Kanal3.bg