Кои зодии са кармично свързани

  • Сподели:
Кои зодии са кармично свързани

Един от основните фактори , който изгражда характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите вида енергии – Кардинална, Фиксирана и Непостоянна. Какво означават всички те, обаче? Как ни изграждат като личности? Кои зодии, към коя енергия са свързани?

Ето отговорите на всички тези въпроси:

Видовете енергии

1. Кардинална енергия – с този вид енергия са свързани зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. Те са импулсивни и много силни, могат да направят първата крачка. Много мощ притежават тези зодиакални знаци. Всеки един от тях е отговорен за различни сфери в живота и се справя повече от блестящо с тази отговорност.

2. Фиксирана енергия – с този вид енергия са свързани Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Те са търпеливи и полагат много усилия, за да постигнат желаното. Имат мащабни планове и с борят дълго време, за да ги осъществят. Винаги изчакват правилния момент и не обичат да прибързват, способни са години наред да се борят, ако са сигурни, че ще постигнат целта си.

3. Непостоянна енергия – с този вид енергия са свързани Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Тези зодии умеят да се приспособяват към всичко, там където другите не намират смисъл, те намират вдъхновение, за това много астролози ги наричат хамелеони.

Те винаги имат строго определена тактика, която им помага да бъдат най-богатите зодии. Какво означават енергиите за всяка зодия Овен – праволинеен , винаги постига целите си и обикновено действа сам, не търси чужда подкрепа.

Какво означават енергиите за всяка зодия?

Овен – праволинеен , винаги постига целите си и обикновено действа сам, не търси чужда подкрепа.

Рак – независимост и амбиция, този зодиакален знак е много силно свързан със семейството. Представителите на зодия Рак намират утеха и сила в дома, близките и роднините.

Везни – дипломатични личности, които умеят да комуникират с много хора и да създават важни за тях приятелства. Обикновено действат в екип.

Козирог – изключително упорити и много търпеливи. Винаги постигат целите си бавно, стъпка по стъпка. Поставят си високи цели и дълго време се борят да ги постигнат. Не бързат това да се случи, но когато се, те не са дали всичко от себе си. Винаги го запазват за по-големите успехи.

Телец – те са любители на парите и са готови на всичко, за да ги имат. Първоначално може да изглежда, че не полагат достатъчно усилия, но много бързо се мобилизират и за кратък период постигат големи успехи.

Лъв – те са творци и дълго се движат към целта си. Имат умението да покровителстват над всички останали зодиакални знаци.

Скорпион – умеят да трансформират живота си за изключително малък период от време, не само своя, но и този на близките си. Имат много силна енергия, която им позволява да го правят възможно най-безболезнено и ефективно.

Водолей – изчакват точния момент, не са прибързани и никога не взимат емоционални решения. Мислят за бъдещето си и го градят, докато не постигнат желания резултат.

Близнаци – приспособяват се много лесно към всякаква среда. Те са много добри събеседници и дават най-добрите съвети, защото умеят да погледнат проблема по много различни начини. Това е една от най-интересните зодии.

Дева – адаптират се към всякакви условия без проблем, защото могат много бързо да сменят курса. Те са изключително дисциплинирани и мобилизирани и обикновено това им донася големи успехи.

Стрелец – образованието е тяхната стихия, обичат да пътуват и да задоволяват интелектуалните си търсения.

Риби – те са загрижени за всички, най-добрите психолози. Готови са да помогнат на всеки човек и това им донася големи ползи.

Източник: Actualno.com