Кой е вашият град според зодията

  • Сподели:
Кой е вашият град според зодията

Знаете ли кой е градът в света, който най-добре подхожда на темперамента на вашата зодия? Отговорът - в редовете отдолу. Ако все още не сте посетили дестинацията, която отговаря на зодиакалния ви знак, не се колебайте и проверете за изгодни билети:)

Овен
Нетърпеливият и вечно мислещ Овен се нуждае от космополитен град, който да е в унисон с вечно търсещия му дух. Затова представителките на тази зодия могат да са сигурни, че Ню Йорк ще отговори на всичките им очаквания.

Телец
Рогатите телчета се славят със своите чревоугоднически навици и желанието си за финансово благополучие. Въпреки това, тази зодия е истински любител на изкуството и цени високо красотата. Несъмнено Рим е градът, който може да съчетае всичко това: от вкусна кухня до културни забележителности.

Близнаци
Активните и любопитни Близнаци имат нужда от град, който постоянно се променя и е в състояние да ги изненадва ежедневно. Лондон със своето забързано ежедневие ще създаде на комуникативните Близнаци идеалната обстановка, в която те няма да скучаят.

Рак
Невероятно чувствителната природа на Раците винаги ще ги кара да търсят някой емоционален град. Париж със своето излъчване ще се окаже перфектното решение за ранимата натура на този знак.

Лъв
Енергичните и силни лъвове имат нужда от място, на което да се чувстват спокойни. Ако е и слънчево, значи това е лъвският рай. Барселона съчетава всичко, което е важно за тази стабилна зодия.

Дева
Този изключително подреден зодиакален знак има нужда от практично местенце, на което всичко да е добре организирано. Затова Сидни ще успее да откъсне Девата от леко меланхоличния й свят.

Везни
Аристократичната и вечно вежлива Везна си пада по всичко друго, но не и по шума на големия град. Венеция ще пасне идеално на романтичната й душевност.

Скорпион
Въпреки решителността и силата, която притежават представителките на тази зодия, нека не забравяме, че тя също спада към Водните знаци, прочути със своята ранима душевност. Скорпионите имат нужда от добре уреден, но и интересен град, затова Копенхаген със своето съвършено пъстроцветие е тяхното място.

Стрелец
Авантюристичните Стрелци като цяло биха били най-доволни, ако не се застояват дълго на едно място. Но въпреки това, бъбривите представителки на тази зодия ще останат впечатлени от развитието и слънчевото настроение в Лисабон.

Козирог
Козирозите се нуждаят от град, който е пълен с музеи, галерии и всякакви други забележителности, където жадната им за изкуство душа да може дълго да се наслаждава. Точно затова, Санкт Петербург е перфектен за тях!

Водолей
Вятърничавите Водолеи обичат да грабят от живота с пълни шепи и трудно биха се задържали в малък и спокоен град. Ветровитият Чикаго може да се окаже тяхното място.

Риби
Добродушните и артистични Рибки могат да са в хармония със заобикалящия ги свят, само ако се намират в близост до течаща река или друг водоем. Ако има начин това да се комбинира и с малко романтика, със сигурност няма да се колебаят дълго преди да стегнат куфарите за Амстердам.