Коя нечиста сила сте според зодията си

  • Сподели:
Коя нечиста сила сте според зодията си

Проверете коя нечиста сила сте според зодията си:

Овен – Змей Горянин

Змеят Горянин е импулсивен и от устата му често се изливат огън и жупел. Неговата летяща, пълзяща и огнена самоувереност може да се сравни само с горделивостта му. Високото му самомнение му подсказва, че у него е мъдростта и словото, и истината. Мисли глобално и с размах, като силно преувеличава фактите. Управляващата го планета Марс го подтиква постоянно да търчи напред-назад и като гигантска огнепръскачка да оставя огнена диря след себе си.

Телец – Домашен дух

Ако сте се обзавели с Домашен дух, значи ви е провървяло. Забравете за материалното и спрете да задавате с глупашко упорство въпроса: „Къде отидоха парите?” Къде, къде! В една банкова сметка, до която вие нямате достъп. Затова се концентрирайте върху духовното – как да опазите душата си примерно. Колкото и да е грижовен, домашният дух си е нечиста сила. Той е ревнив, егоистичен, неотстъпчив и за вас при всички случаи е по-добре да си мълчите.

Близнаци – Горски цар

Дива и изменчива душа е той. В един миг ви обгаря в пещта на гневен горски пожар, в другия от него лъха хлад като от дъното на кладенец. За да се изясните с Горския цар, самият вие трябва да сте нечиста сила, въоръжена с ангелско търпение, дяволско чувство за хумор и всичкото свободно време на този свят. Той не лъже, а използва въображението си, не бърка – само се е пошегувал, не крои черни планове, а се забавлява. И не закъснява. Той просто се е забавил.

Рак – Кикимора

Кикимората е славянски домашен дух, който помага или вреди – кое от двете сте, зависи от вас. Противоречива натура е и му се ще едновременно да е и благ домашен дух и дива блатна фея. Е, не може! Но това разкъсване между двете желания – дали да хване, или да яхне метлата, превръща кикимората в дълбоко нещастна нечиста сила. Безкористна е, умее да пази тайни и може спокойно да й се повери гърне с жълтици. Тя е верен и предан другар, но горко ви, ако й паднете в лапите.

Лъв – Котаракът разказвач

Котаракът разказвач на приказки е добър за смелите и силните и лош за слабаците. Ако сте слабак, нямате работа в една и съща приказка с него. Първо ще ви зашемети с небивалици за своята величавост и грандиозност, а след това ще ви премаже. Прилича малко и на учения котарак от „Руслан и Людмила“ – тръгне надясно – пее песни, наляво – приказки разказва. Има си и интелект, и магнетизъм. Само понякога паметта му изневерява. „Освирквали ме били! Това бяха овации.“

Дева – Баба Яга

В къщичката й на кокоши крака цари правилен безпорядък – паяци тъкат паяжини в указаните им ъгли, мишки тичкат в спретнати редички, мухи летят по позволените им въздушни коридори. Баба Яга е немногословна, сдържана, но любопитна и с наклонност към клюкарството. Надушва глупостта от километри. Забележките й са строги, думите й намират безпогрешно слабото място и винаги поставя добрите юнаци на мястото им, ако решат много да си вирят носа.

Везни – Мора

Това е зъл дух на удушен човек или на загинал от друга насилствена смърт. Създание мрачно и пълно с неясноти – какво ще облече, с кого ще излезе… Гледайте на своята Мора като на смесица от зла съдба, вечен мрак и леко умопомрачение. Ще разберете защо е дух на удушените още първия път, когато излезете по магазините – ще ви се иска собственоръчно да я удушите само и само това мъчение да приключи. Тя следва три много важни принципа: никога не тичай, когато можеш да ходиш, не стой прав, ако може да приседнеш, и недей да седиш, щом в стаята има легло.

Скорпион -Русалка

Седи си тя на скала насред морето, разресва дългите коси с вълшебен гребен, а от вас се очаква да й се любувате без дъх, без помръдване, без кихане. Нарушите ли вълшебния миг, тя като нинджа ще се метне, ще ви опердаши през лицето с опашката и ще забие жестоко гребена в гърдите ви. После ще ви пороби да й строите подводен кристален замък. Русалката е загадъчна, независима, непокорна и своенравна. Дълбоко в душата й е погребана една друга личност – добра и отзивчива.

Стрелец – Циклоп

Принципно си има две очи. Циклоп е само ако го разбудите след снощното пиянство. Имайте късмета да сторите тази глупост и милият ви циклоп ще открие по вас стрелба, подобно на луд с картечница. Иначе е завършен идеалист с твърда вяра в светлото бъдеще. Може десет пъти да настъпи едно и също гребло и цял живот да ходи наперен с посинено око. Ако сте мазохист и държите да узнаете истината и цялата истина за себе си, допитайте се до циклопа.

Козирог – Кашчей Безсмъртни

Той е целенасочен, честолюбив, огнеупорен, водонепроницаем и недосегаем дори за сребърен куршум. Сравняват го със солта на земята, което е справедливо – че е захар и дума не може да става. Умее да прощава обидата, разбира се, след като виновникът е хвърлен да изтлее във влажна и тясна килия, докато със сетния си дъх изграка: „Прости!“ Кашчей Безсмъртни праща Василиса Прекрасна да върти гозби в кухнята, а с Иван Царевич в хола пият, мезят и философстват.

Водолей – Славей Разбойник

Кротичка, ленива и дружелюбна нечиста сила, за която човек би предположил, че по цял ден се полюшва на някое клонче и си свирука. Все пак ви гризат съмнения – и правилно. Не се полъгвайте, че е кръстен на пиленце – той е гигантска птица, която поразява и най-силните герои с кошмарната си пронизителна славеева песен. Творческа личност е, но е вечно в търсене. С лекота съгражда въздушни замъци и също тъй лесно ги събаря пред очите на изумената публика.

Риби – Воден дух

Давите се, потъвате в мътните води на дълбоко езеро, бълбукате, ритате с крака. Нещо безформено и бледозелено ви настига и започва да ви дърпа към дъното. Докато ви завлича, през цялото време с патриотичен подем разяснява какъв късметлия сте да потънете точно в това езеро. Толкова обича родното дъно, че предпочита никога да не излиза от него. А по душа Водният дух е една възпълна Златна рибка, която мечтае за бурни вълни, безбрежни океани и опасни приключения.

Източник: Marica.bg