цветно

Любимите ни boy & girl поп групи от 90-те. Какви бяха тогава и какви са те днес?

Като капсула във времето, заровена в сърцата и спомените ни, днес ще си припомним любимите ни boy & girl поп групи от 90-те - какви бяха вчера и с какво се занимават те днес.

90-те години на миналия век бе период, в който гръндж и алтернативен рок се редуваха със нашумели момичешки и момчешки поп групи. Най-цветното десетилетие в историята на музиката, а и не само…

Уви, то отмина толкова бързо като пясък между пръстите, а с него се изгубиха от музикалните класации довчерашните музикални идоли. Но хитовете им ще си останат вечни!

Кой не си е припявал поне веднъж част от текстовете им? Кой не си припомня с носталгия и нотка сладост своя тийнейджърски период от онова време? Кое момиче не е въздишало и не е имало плакати по стените на стаята си на някоя от любимите му бойбанди?

Но може би днес отново имаме нужда да се вдъхновяваме и да се появяват нови групи като тях! Затова ще отворим тази капсула на времето и ще си припомним какви бяха те и какво се случва с тях:

Backstreet Boys

Основаната през 1993 г., американската поп група Backstreet Boys с момчетата Браян, Ей Джей, Ник, Хауи и Кевин, се радваше на огромна популярност и успех в края на 90-те години. Всички знаем техните най-популярни хитове като "Get Down" и "As Long as You Love Me".

Момчетата продадоха над 100 милиона албума по цял свят и това ги направи най-продаваната мъжка група на всички времена.

След завръщането си на сцената през 2005 г. те опитаха да правят нов стил музика само с живи инструменти. От време на време отново се събират заедно на сцената и изнасят концерти, като продължават да показват завидни танцьорски умения и гъвкавост, както някога.

Продължават да взривяват публиката и тя ги обожава. Макар, че вече всеки един от тях има свой собствен житейски път, момчетата и до днес са запазили добри отношения помежду си и с носталгия помнят тийнейджърските си години, в които натрупаха толкова слава.

Мисъл на деня