Мъжете кифли или как да ги разпознаем

  • Сподели:
Мъжете кифли или как да ги разпознаем

Кифлата е определение, което се лепи бързо на празноглави момичета с отчаяна нужда да бъдат непрекъснато признавани за красавици в международен мащаб. Празнотата на втория им етаж често се обяснява с безвкусния им стил на обличане и поведение.

Това, което обаче често се изпуска от темата, е фактът, че кифлата всъщност вирее в много различни вселени от социалния спектър. Може да е металистка, пънкарка, чалгаджийка... Може да е умна или глупава, да е жена, но също и МЪЖ.

Общото между всички кифли е, че:

• Страдат от липса на одобрение и помпат самочувствието си по всякакви начини, най-разпознаваемият от които е публикуване в "Инстаграм" или "Фейсбук" на селфи с нацупена муцунка от някоя тоалетна или баня, в добре изглеждащо тяло, което събира хиляди лайкове заради цици или плочки;

• Имат клиширана философия за живота и се гордеят с нея. Ще я видите да прелива в социалните мрежи под формата на прозаични, изтъркани фрази, написани на фона на живописни снимки на пейзажи, мили котенца, секси мацки и младежи;

• Позират със скъпите си придобивки, опитвайки се да компенсират липсата на внимание.

Що се отнася до мъжете кифли, тук бихме могли да навлезем в детайли и да дефинираме вида им като:

1. Изтъкват на преден план своите физически прийоми – плочки, бицепси и всякакви други мускули. (Момчета, ние момичетата ужасно много ви харесваме с красиви тела, но е неприятно, когато ни го натрапвате).

2. С лакирани нокти, оскубани вежди и следи от солариум. (Харесваме си мъжете поддържани, но натурални. Скубането на вежди, гримирането и лакирането си е наша запазена територия).

3. Показно размятат скъпите си часовници, коли и други момчешки играчки.

4. С глупави претенции, които без свян натрапват при всеки удобен случай.

5. Остават изгубени в модните тенденции, без да изградят свой стил.

Снимка: heddmagazine.co