Мръсната истина за вашия зодиакален знак

  • Сподели:
Мръсната истина за вашия зодиакален знак

Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви угодят... Тази статия ще ви отвори очите за реалната астрология и за това кой сте, ако и повярвате!

Овен

По принцип, вие сте една маймуна. Овенът е импулсивен, агресивен и създава много шум. На вашият характер му липсва дълбочина, така че много хора вярват, че сте "фалшификат", играещ за пред публиката.

Много хора искат да знаят какво имате в главата си, но истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате реалността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не за да стане по-разбираем за другите, а за да стане по-ясен за вас лично. Но липсата на далновидност ви прави наивни и глупави.

Телец

Вие сте скучен дребен собственик. Но най-лошото е, че телците са най-упоритите същества на планетата. "Мое, мое, мое!". Ето защо обичат да играят на "Монополи". Доларите са се превърнали във ваш живот, въпреки че това другите не ви казват.

Близнаци

Имате синдром на дефицит на вниманието? Можете да отричате, но основната характеристика на този знак на зодиака е пълна неспособност да се съсредоточи и да се успокои. В главата ви постоянно се извива мощен водовъртеж от различни мисли. И вие дори не сте състояние да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните.

Вие сте истински майстор по създаването на хаос и безредици. Близките със сигурност ви мислят за непоносим.

Рак

Така и не сте пораснали. Раците по принцип остават деца завинаги. А са и невъздържани и не знаят как да контролират своите емоции. Целият им живот е непрекъснат нервен срив. Така че не се изненадвайте, ако близките ви считат за истерик.

И още – те са егоисти. И са така взискателни към себе си, че превръщат в кошмар не само живота на другите, но и своя. "Защо аз? Защо отново аз ? Никой не го е грижа за мен. Аз съм толкова нещастен" - постоянно си мислят раците.

Лъв

В света няма по-невнимателни хора от лъвовете. Те винаги са заети само със себе си и с привличане на внимание. Вие всъщност се считате за изключителен човек, достоен за похвала и внимание повече от другите?

А лъвовете освен това са дребнави. Всичко, което са готови да правят с дни – това е само нарцисизъм. Е, и да унижават другите, те също така умеят добре, разбира се.

Дева

Девите са постоянно притеснени: те искат да контролират всичко. Затова на девите им е задължен целият свят! Но също така те помагат на другите и го правят постоянно. Но под този фалшив алтруизъм лежи забулен нарцисизъм. Те помагат на другите само за да кажат на всички, колко са грижовни и надеждни.

Везни

Можете да бъдете социопат! Хора като вас никога не знаят какви капризи и изисквания ще измислят след един час. Да се угоди на везните е нереалистично.

И са майстори манипулатори. Те непрекъснато изследват тяхната среда, като поставят хладни етикети. Понякога изглежда, че са хора-роботи. Те просто са програмирани да казват правилните неща в точното време на правилните хора.

И накрая, най-неприятното нещо за вас: вашата измислена разумността всъщност е отражение на празно позьорство. Опитвате се да изглеждате добре, но всеки може да види, че вашият вътрешен свят е празен.

Скорпион

Вие сте дребно отмъстително чудовище. Вие проектирате вашата несигурност във всички около вас. Вие удряте на първо място по тези, които са най-важни за вас. Вие обичате да гледате страданията на другите. Само защото сте се убедени, че те заслужават това страдание. Можете да отровите всички, с които общувате.

Стрелец

Хората си мислят, че сте интелигентен човек, но това не е вярно. Просто повтаряте идеите и лозунгите на други интелигентни и мислещи хора. Ръсите цитати. И изглежда, това е единственият начин да водите разговор.

А през цялото време ви е скучно – във всяка ситуация и във всяка компания. И вие не знаете как да скриете това.

А главата ви е винаги заета с мисли по темата – какво мислят и казват другите. Това също така обяснява вашата склонност към преувеличение.

Стрелецът е отличен шеф: той не се интересува от другите, той подозира всички във всички смъртни грехове, и той, като цяло, не се интересува от това, че никой не го обича.

Козирог

Козирозите са най-добрите доносници на планета. Хора, които са готови да тръгнат на главите си заради своите цели. Не им пука за никого освен за себе си. И сте готови да хвърлите под автобуса всеки, за да получите това, което искате. Вие сте егоист и обсебен от социалния си статус.

Дори и творчество за вас – това е просто начин да станете известен.

Водолей

Смятате се за "твърде обикновен", затова постоянно шокирате хората, за да докажете своята уникалност. Вие сте толкова обсебени от собствената си личност, че в крайна сметка близки хора нямате. Никой не е в състояние да разбере вашия изтънчен творчески характер.

Отговаряте на света с взаимност. Защо ви е нужен външния свят и неговите "сиви" жители , след като имате свой богат вътрешен свят? Вие искате да бъде оставен на мира? OK, няма проблем!

Риби

Драмааа! Рибите казват, че не търпят сцени, но те самите редовно ги правят. Целият живот на рибите е едно голямо бедствие. Неспособността ви да се застъпите за себе си превръща живота ви в хаос. И завистта ви прави неудачник.

Вие сте този човек, който постоянно се оплаква от тъпия живот, и никога не прави нищо, за да промени нещо. Разбира се, какъв живот – вие сте така претоварени с работа! Вие сте нещастни и правите нещастни всички хора наоколо.