Научете коя е вашата алкохолна зодия

  • Сподели:
Научете коя е вашата алкохолна зодия

Зодия Вермут
(21.01-19.02)

Изключително общителни, родените под знака на Вермута, нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните, се явяват много смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят - вярват, че така коктейлът става по-хубав. Тяхната всеотдайност ги издига в службата, защото те умеят да придават сладост.

Зодия Бира
(20.02.-20.03)

Родените в първата част на периода биват светла бира, а тези родени във втората част - тъмна. Независимо дали са светли или тъмни, и двата вида обещават светло бъдеще. Всеки търси тяхната компания, особено сутрин и най-вече, когато е жаден. Пред житейската пяна, тяхната е за предпочитане. Жените Бири винаги са на една ръка разстояние, а мъжете Бири знаят защо.

Зодия Ракия
(21.03-20.04)

Разнолики и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: “Мириша на ракия, а не на простотия!”. Жената от тази зодия понякога я наричат “слаба ракия”, но често тя се оказва скоросмъртница или пукница.
Мъжът Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Зодия Ракия винаги удря и неукия, и професора където трябва: първия в краката, втория в главата.

Зодия Водка
(21.04 - 21.05)

Широки души са родените под знака на Водката. Жената Водка можете да я притежавате физически, но духовно-никога.
Мъжът Водка е повече от брат - с него винаги можете да се разберете за някое мероприятие, било то цяло или половинка…
Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото, така и под него.

Зодия Вино
(22.05 - 21.06)

Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина - Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите - със стайна температура, но и двата вида са добре приети, защото, както твърдят древните римляни, в тази зодия е истината. Словоохотливи са - почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия ден боли глава и се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот.

Зодия Ром
(22.06 - 22.07)

Здраво стъпили на четири крака върху житейската палуба, са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: “Всички пътища водят към Рома!”. Готови са за революции - както социални, така и сексуални - а с умопомрачителните си поразии доставят удоволствие, както на околните, така и на себе си. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият заедно, като през цялото време пеят и танцуват от радост.

Зодия Уиски
(23.07 - 23.08)

Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед. Жената Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля. Не може да й се отрече обаче, че винаги го прави фигурно - с висока оценка както за сложност, така и за артистичност. Мъжът Уиски не пада по-долу, напротив - винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции.

Зодия Бренди
(24.08 - 23.09)

Добри партньори са родените под знака Бренди - непретенциозно интимни, но достатъчно делови. Много често обаче те са интимни в бизнеса, а делови в секса. И все пак, по-добре e да им се доверите за валутна операция, отколкото за хирургическа. Жената Бренди гледа повече на кафе, вместо в очите. Мъжът Бренди пък предпочита да си гледа работата, т.е. да пие без откъсване от производството. Пазете се от неговия неотразим “слънчев удар” - така ще ви замае главата, че ще ви докара до състояние на изтръпнал крак.

Зодия Мента
(24.09 - 23.10)

Родените под знака на Ментата са хрисими на вид, с което могат така да подлъжат всеки, че чак да позеленее.
Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента - в политиката, но ако жената прави така, че да печели само тя, то мъжът прави така, че губи цял всичко. Напоследък все повече ментарджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи, обаче могат да решат нечии проблеми.

Зодия Джин
(24.10 - 23.11)

Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. Истинският Джин не е за всеки - логото му е: “Аз съм дух, другите да го духат!”.
И жената Джин, и мъжът Джин могат да създадат добро, отлежало семейство, но не бива да им се дава много свобода. Изтървете ли веднъж духа от бутилката, край, повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка!

Зодия Коняк
(24.11- 21.12)

Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават респект. Хич и не правете опити да им сваляте звездите - те държат на своите. Е, жената Коняк не би имала нещо против да свалите самата нея, но обезателно в хотел с мнооого звезди.
Мъжът Коняк е толкова словоохотлив, че заради сладката приказка би пренебрегнал не само съпружеските си задължения, но и извънсъпружеските си.

Зодия Мастика
(22.12- 20.01)

Родените под знака на Мастиката са студени външно, но точно с това привличат околните. Тяхното мото е: “Никаква мистика, всичко е мастика!”. Жената Мастика е идеална съпруга, символ на семейния мир - с нея под маслинови сенки замезват с маслинки… Мъжът Мастика е способен на всичко - особено го привлича зодия Мента за тъй наречения “сексуален облак”. В семейството си, обаче той няма проблеми.