Преследвай страстта на живота

  • Сподели:
Преследвай страстта на живота

Преследвай страстта на живота.

Ако около теб няма цветове – добави ги. Ти си като дъга, която може да озари всичко наоколо. Ако около теб няма усмивки – смей се. Ти си този, който може да подобри настроението на околните. Ако около теб всички бързат – забави малко темпото. Може да бъдеш като задръстване в пиков час, което кара хората за миг да забавят.

Преследвай страстта на живота.

Води разговори с околните за странни неща. Стига с тези теми само за работа, пари и чиниите в мивката, които чакат да бъдат измити. Говори за интуиция, минали животи или за извънземните.

Сподели как се чувстваш. Не отговаряй механично – добре. Ако си тъжен – признай си. Ако си весел – покажи го. Ако ти се плаче – поплачи. Чувствата са твърде интересно нещо, за да бъдат крити. Чувствата са създадени, за да бъдат показвани и споделяни.

Ако обичаш някого – покажи му го. Ако не харесваш някого – признай му го. Вероятността да е взаимно е твърде голяма. Ако искаш някой да се чувства добре – зарадвай го. Понякога нещата са твърде прости, но ние ги правим сложни и в това ни е проблемът.

Преследвай страстта на живота.

Мисли положително! Не пропускаме да отбележим, че животът ни е ужасен. Един път не чух някой да каже – не животът, а мислите ми са ужасни. Внимателно наблюдавай какво се случва в главата ти.

Представи си, че непознат човек звъни на вратата. Забелязваш, че изглежда много подозрително. Най-вероятно не е добронамерен. Ще го пуснеш ли да влезе? Почти съм сигурна, че ще кажеш  – не.

Негативните мисли са като непознат и лош човек пред вратата на съзнанието ти. Не ги пускай да влизат. Те развалят страстта на живота. А ти си тук, за да я преследваш.

Ти си тук, за да се радваш на всичко около теб. Ти си тук, за да бъдеш себе си. Ти си тук, за да правиш това, което харесваш. Наслаждавай се на всичко, което се случва. Страстта се крие в малките и непредвидими неща.

Преследвай страстта на живота.

Животът е прекрасен. Животът е непредвидим. Животът е прекрасен, защото е непредвидим. Ти си живота! Ти си страстта!

Още от Златина може да прочетете в Страница за щастие.