Разберете каква дарба имате според рождената си дата

  • Сподели:
Разберете каква дарба имате според рождената си дата

Според нумерологията числата от рождената ни дата никак не са случайни и освен съдбата могат да ни разкрият и магическите способности, за които не подозираме.

За да разберете каква е скритата ви дарба, трябва да съберете числата от рождения си ден, докато получите едноцифрено число.

Например, ако рождената ви дата е 12.03.1978 г., то едноцифреният сбор на числата е 4.

Значение на числата:

1 – Вие имате силна воля и умеете да контролирате хората около вас. Вашата скрита дарба е да убеждавате и да хипнотизирате другите. Можете да се наложите над всеки един човек и да водите групи от хора.

2 – Вие сте много чувствителни и състрадателни. Вашата дарба се крие в ръцете ви. Трябва да ги използвате, за да успокоявате чуждата болка, но след това бързо трябва да възстановявате енергията си чрез контакт с природата.

3 – Вие сте галеник на съдбата. Родени сте под щастливо число и успехът цял живот ще ви преследва. За вас важи правилото "Внимавай какво си пожелаваш", тъй като дарбата ви е вашите мисли и желания бързо да стават реалност.

4 – Вие сте много стабилни и рационални хора. На вас трудно някой може да ви направи магия или да ви повлияе негативно, тъй като имате много силна енергийна защита, която ви пази.

5 – Вие имате отлично развита и много силна интуиция. Тя определя и вашата дарба, която е да предсказвате бъдещето с изключителна точност. Вслушвайте се във вашите предчувствия, защото много голяма част от тях са верни.

6 – Вие сте много емоционални хора. Емоциите са и вашето най-силно оръжие. Можете да долавяте това, което другите чувстват, и по този начин без проблем да четете и мислите им.

7 – Вие сте човек на духовното. Вашата дарба е да сънувате пророчески сънища. Ако разтълкувате правилно сънуваното, може да избегнете много проблеми и да привлечете успеха на ваша страна.

8 – Вие сте много предпазливи хора. Не обичате да ви лъжат и се стараете да уличавате измамниците. Затова съдбата ви е дарила с таланта да разпознавате истината от лъжата;

9 – Вие сте човек на творчеството. Имате артистични умения и по тази причина често можете да видите нещо, което е невидимо за останалите. Вашата дарба е да общувате с починалите хора и дори несъзнателно да получавате информация от тях.

Източник: Sanovnik.bg