Разберете съдбата си според часа на раждане

  • Сподели:
Разберете съдбата си според часа на раждане

Не е тайна, че хора, родени в един и същи ден, са доста различни по характер. Според астролозите, това е така, защото и часът на раждане играе огромна роля във формирането на личността.

Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме. Тази информация може да бъде особено полезна за нас, защото ни разкрива в коя област потенциалът ни е най-силен, както и с кои негативни черти трябва да се справим.

Полезно е и за връзките ни, защото можем да съпоставим базовите си качества и възгледи с тези на нашия партньор и да преценим, доколко сме подходящи като двойка. Затова, ако не знаете в колко часа сте родени, бързо питайте родителите си и вижте как този час влияе на вашият характер и на съдбата ви.

Съдбата на родените между 00:00 – 02:00

Родените в този часови пояс са много жизнерадостни,изглеждат по-млади, отколкото всъщност са и се отличават със своята голяма активност. Тоест – не могат да стоят на едно място. В любовта обичат да експериментират и само някой, наистина специален човек, може да спечели сърцето им. Като черта на характера, която най-много им пречи в живота, е тяхната прекалена откритост. Те вярват в доброто у хората и това ги кара да разкриват и най-личните си тайни и мисли пред почти всеки. Което, както сами се досещате, често е причина другите да злоупотребяват с доверието им.

Съдбата на родените между 02:00 – 04:00

Тези хора се наслаждават и оценяват всички радости в живота – красотата на залеза, хубавата кухня, произведенията на изкуството и разбира се – любовта. Те се впечатляват силно, когато този, който иска да спечели сърцето им, ги обсипва с подаръци, романтични изненади и комплименти. За съжаление често този стремеж към охолство и добър живот се тълкува като материализъм. Малко са тези, които осъзнават, че вие наистина се нуждаете от удобства, за да бъдете щастливи и да се раздавате максимално в личния си живот.

Съдбата на родените между 04:00 – 06:00

Хората, родени в тези часове, са много силни личности, които кипят от желание за живот. Освен това, те са благословени с голям късмет. Животът на повечето от тях е като роман – вълнуващ, изпълнен с приятни емоции и съвсем малка порция проблеми. И краят е винаги щастлив. В любовта имат нужда от някой, който ще ги изслушва и разбира. Като отрицателна черта за тях можем да отбележим манията им винаги да са прави. Хубаво е поне от време на време да се съгласите, че е напълно нормално някой да има различно мнение от вашето и това да не е краят на света!

Съдбата на родените между 06:00 – 08:00

Родените в този интервал са много чувствителни натури! И най-дребната закачка може да ги обиди жестоко. Затова всички, които са в обкръжението им, трябва да внимават с думите и действията си. Иначе тези хора са добронамерени, с много интересни възгледи за живота и винаги готови да се притекат на помощ (стига да не сте ги засегнали с нещо). Обаче има една много противоречива нотка в характера им, що се отнася до любовта. Дори да намерят човек, с когото се разбират прекрасно, нищо чудно един ден просто да го напуснат, без никакви обяснения защо.

Съдбата на родените между – 08:00 – 10:00

На пръв поглед ще сметнете тези персони за властни и недостъпни, но само след няколко минути разговор ще останете очаровани от тяхната искреност и разбиране. Тези хора са страшно желани от противоположния пол и затова интимните им партньори често ги ревнуват и дори обвиняват в изневери. Тук идва и тяхната отрицателна черта на характера, която може да ви се стори странна. Те имат прекалено приятелско отношение към останалите, а това често се тълкува като желание за нещо повече. Затова трябва да са малко по-обрани в думите и действията си, особено, ако се намират в интимна връзка.

Съдбата на родените между 10:00 – 12:00

Родените в този часови пояс са много амбициозни и се посвещават на това да се изкачат високо в служебната и социална йерархия. Това е и причината в личен план да ги привличат също така амбициозни и стремящи се към по-добър живот личности. Друга много положителна черта в характера им е страшно високия интелект. Обаче и те си имат нотки в поведението, които отблъскват хората около тях и това е манията им за критикуване. Все дават съвети – за облеклото ви, за косата ви, за начина ви на действие… И то без да сте ги молили за такива! Макар често тези критики да са основателни, главният съвет към тези хора е все пак да са по-сдържани и да не се бъркат толкова много в живота на другите.

Съдбата на родените между 12:00 – 14:00

Това са творчески личности с безупречни маниери и вродена интелигентност. Всеки, който е имал интимна връзка с тях, трудно ги забравя, дори до края на живота му остава една носталгична тръпчица към времето, в което са били заедно. Като най-отрицателна черта за тези хора е тяхната абсолютна нетърпимост към баналността, клишетата и скуката. Не, че това не е типично и за много други персони, но в случая нетърпимостта води до крайности. Например, те са способни да зарежат нещо наистина перспективно, ако дори няколко дни им е било скучно. Не бива така, имайте малко търпение, защото много ползи ще пропуснете с това поведение.

Съдбата на родените между 14:00-16:00

Тези хора имат направо свръхестествен късмет! При тях наистина всяко зло им носи тройно повече добро. Освен това, те се отличават с особен чар и невероятна сексуалност. Като магнити са за противоположния пол! Но ще се посветят само на този, с когото си пасват перфектно в леглото. Негативната черта на тези персони е, че понякога проявяват прекалена надменност. Те са интересни, привлекателни, различни и трудно пропускат възможност да парадират с това. Карайте го по-кротко, в крайна сметканикой не обича да му се натяква, колко по-низш е от друг!

Съдбата на родените между 16:00 – 18:00

Родените в този интервал са в двете крайности – или невероятно успешни в интимен и професионален план, или с каквото и да се захванат, все някой или нещо ги прецаква. И в мислите и действията си са такива – или-или, няма среден вариант. Което донякъде доста пречи на взаимоотношенията им с останалите. В любовта търсят приказката – принцът, принцесата, дългия и щастлив живот. Нямат нищо против да преминат трудните изпитания в името на своя любим/а. Което е наистина похвално, защото малко останаха тези, които са готови на всичко за своята любов. И най-вече – вярват в нея и си я пазят.

Съдбата на родените между 18:00 – 20:00

Тези хора страшно много обичат да се раздават и да се грижат за някого. Те имат нужда да го правят! Затова човекът до тях може да бъде много щастлив, стига да не обръща внимание на понякога прекалено острите им избухвания. Като отрицателна черта може да се отбележи крайният работохолизъм. Хубаво е, че сте трудолюбиви, но все пак, толкова много работа вреди на здравето ви и ви стресира жестоко.

Съдбата на родените между 20:00 – 22:00

Тук има само една дума – страст! Невероятно магнетични личности, заразяващи с желание за живот, усмивки и любов. За свой партньор, те търсят някой не по-малко специален от тях – красив, с чудесни маниери, със самочувствие, с отворени възгледи към живота и способен да поддържа тръпката. Защото стане ли им скучно, веднага си тръгват! Това е и негативното в характера им – те се влюбват страшно често и все завинаги. Трябва им малко повече постоянство и търпение. Защото те искат сериозна връзка, но от друга страна не дават шанс тя да се превърне в такава.

Съдбата на родените между 22:00 – 00:00

Тези хора много силно уважават семейството. И се стремят всячески да създадат здраво и стабилно такова. Те са привързани и към своите родители, дори често живеят близо до тях. Ценят традициите и моралните нрави, които доста хора отдавна са изгубили. Стремят се към добро финансово състояние и висок обществен пост. Това, върху което трябва да поработят в своя характер, е че искат всички решения във връзката да взимат те. За бюджета, за обзавеждането, за почивките, за възпитанието на децата, за марката на колата… Все пак връзката се състои от двама и това игнориране на мнението на партньора ви може да ви изиграе лош номер!