цветно

Сексът вътре в нас

Сексът е втъкан навсякъде в заобикалящата ни жива природа. След първичния инстинкт за оцеляване, инстинктът за размножаване е този, който в най-голяма степен определя човешкия живот.

Когато става дума за секс – независимо от възраст, националност, раса, социално и обществено положение, образование, вероизповедание - жените се нуждаят от причина, а мъжете – само от място.

Винаги съм си мислила, че ако бях създател на продукта "МЪЖ" щях да го пусна в масова употреба само с придружаваща го инструкция за ползване. Основното правило ще гласи - мъжът е като кученцето - най-добрият приятел на човека. Трябва редовно да се пуска на разходка . Иначе цапа вкъщи!

Собственичките на този домашен любимец не трябва да се стряскат от тези "разходки". Ако не вярвате на мен, попитайте кинолозите. Животинчето винаги се връща при купичката с храна и топла постелка. При това се прибира освежено, пълно с нови впечатления, които иска да сподели.

Козинката му може да е пълна с бодилчета, да е малко проскубана и пропита с непозната миризма. Изкъпете го, подстрижете го и то отново ще е вашето кученце - послушно, добричко и миличко. Ще подскача около вас и ще облизва ръцете ви и други работи, за да ви компенсира, че не сте били с него на разходка

Е, по-добре е вие сами да си го разхождате. Не че замърсява по-малко, но поне ще сте наясно с произхода на мръсотията. Но дори и при съвместна разходка – просто отпускайте каишката, без да я изпускате.

Несобственички - не можете, не искате или по независещи от вас обстоятелства си нямате собствено кученце. Възползвайте се от чуждите именно по време на тяхната разходка.

Удобно е - не се налага да го храните, да го къпете, да почиствате след него. Емоционално е - галите мека козина, близва ви топло, влажно, любознателно езиче, гледат ви предани очи, пълни с екстаз. Разумно е - остават ви само забавни преживявания, без усложнения и ангажименти.

Мъжете пък от своя страна имат свое обяснение за разходката. Те смятат, че им е предопределена физически. Защото виждате ли, цитирам:

"Мъжкият полов орган – пенисът, нараствал напред, сиреч извън тялото, следователно неговата употреба била външна, и по-точно – да не се възприема или взема толкова навътре ползването му от други ползватели. А женският полов орган – влагалището и в частност жената – всичко поемала много вътрешно."

БЕЗ КОМЕНТАР!

Each time you sleep with someone, you also sleep with his past. Get tested for HIV. Рекламна агенция Bleublancrouge, Монреал, Канада.
Cъбития

Мисъл на деня