Случайни събития няма

  • Сподели:
Случайни събития няма

Случаят – това е псевдоним на Съдбата, когато тя не иска да се подпише с името си.

Вселената има много невероятни начини да свързва хората. В търсене на подходящ дом, работа или партньор в живота, много от тях изминават дълги разстояния. А в същото време зад кулисите на световната сцена нещо създава за нас перфектни връзки...

Случайни събития няма. Съвпаденията – това са събития, чийто създател е Съдбата, която не иска да се афишира. В плановете й случаят не играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ни – е резултат от нашите намерения и планове.

Когато се стремите да изпълните желанията на сърцето си, знайте, че Вселената знае всичките ви намерения. Тя организира събитията в живота ви. Всяко ваше решително намерение се записва в Големия справочник. Изберете своя път, определете посоката си. Направете сами всичко според силите си, без напрежение и суета, и оставете подробностите на Съдбата.

Когато човек прави всичко възможно, за да изпълнява своите намерения, а след това разчита на помощта на разумна невидима сила, реализира велики събития. Молете се, планирайте, настройвайте се и правете всичко, което можете ... и след това оставете събитията да вървят по своя собствен ход – способността ви да се успокоите е толкова важна, колкото и молитвата.

Всеки човек, когото срещнете по пътя – е актьор в сценария, написан от вас. Вашата грижа е само една – непрекъснато да подобрявате сценария, за да може да се получи добър филм. Отговорността за режисурата на филма е само ваша.

Източник: drugitenovini.com