Целият съновник на Баба Ванга

  • Сподели:
Целият съновник на Баба Ванга

Сънищата се едно от онези неща, които все още си остават мистерия за нас. Смисълът им също. Някои смятат, че сънищата предсказват бъдещето, други смятат, че те са просто отражение на вътрешните ни страхове. Това са тълкуванията и смисъла на нещата, които може да се появяват в сънищата ни, според феномена Ванга.

Ангел – ако сте видели в съня си ангел, чакат ви спокойни и щастливи времена. Ако видите ангел над главата на близък – предвещава, че душата му ще се пренесе в другия свят.

Болест в съня – не го приемайте като нещо трагично. Според библейското тълкуване заболяването се изпраща до хората като наказание за греховете им, за да се пречистят с мисли, чувства и действия. Ако сънувате, че сте болни, висши сили предупреждават, че е време да преосмислите своята позиция и ценности.

Буря – този символ се счита за божествено проявление. Ако сте изплашени от мълния или гръм – свидетелства, че не водите праведен живот, затова се счита за предупреждение отгоре. Отнесете се внимателно към своите желания и страсти.

Ваза – символизира човешката душа, приятни чувства ви очакват, намерили сте хармония – постарайте се да не я изгубите.

Вампир – символ на промени, съдбовни събития, които могат да доведат до страдания. Ако ви нападат – жесток удар от съдбата, възможно е да изгубите някой близък или скъп за вас човек.

Венчавка – проверка на чувствата към любимия. Ако присъствате на сватба – ще изпитате в действителност повишено чувство на интимност.

Въже – ако в съня ви се разкъса – това е предупреждение за смъртна опасност. За да избегнете неприятностите, е необходимо да проявите изключително голямо внимание.

Вода – символ на промяна, обновления. Ако пиеш в съня си чиста студена вода – взаимоотношенията ще се подобрят и ще бъдете въвлечени в процес на пречистване. На вас ще гледат с друго око.

Война – много лошо предзнаменование, болести и глад. Тежки времена за възрастни и деца, а особено за младите – ще воюват и умират. Ако участвате в бойни действия – беда може да докосне вас и вашите близки. Бъдете внимателни в действията си.

Врана – тя винаги е трагичен предвестник – със своя звук и даже с появата си е признак на беда. Ако са врани, кръжащи във въздуха или в стая, то с обкръжаващите ви в скоро време ще възникне конфликт, в който ще пострадат много хора.

Възел – символ, който предвещава житейски проблеми. Ако правите възел – вие сами се опитвате да разрешите проблема, но още повече се заплитате. Сън, в който срязвате възел – на верен път сте и ви чака успех.

Гост – този символ означава неочаквана новина. Възможни са излишни разходи. Сън, в който се приготвяте за гости – скучен и еднообразен живот. Неочаквани гости – ще получите неприятна новина.

Гроб – ако видите траурна церемония – в близко време ще се изправите лице в лице с вътрешен страх. Ако е написано вашето име – трябва да промените своите навици, че даже и живота си. Пуст гроб – вътрешно опустошение.

Деца – ако се видите дете – в реалния живот няма да се държите подобаващо. Ще се обиждате често, понякога ще оскърбявате околните, без да забележите. Ако видите много деца – свидетелство, че ви предстоят проблеми, за чието разрешаване се изискват допълнително време и усилие.

Душа – ако видите своята душа над тялото си – то вие сте набожен. Винаги премисляте, преди да започнете нещо. Сред другите сте известен с честността, благородството и милосърдието си. Ако се отделя от вашето тяло – сериозно заболяване или смърт.

Дъга – над главата ви – това е божествен знак. Ако видите след дъжд дъга – нещо прекрасно и удивително ви чака.

Еднорог – олицетворява щастие.

Жажда – ако сте жаден в горещо време – вашите мисли са обърнати твърде много към материалния свят. Помислете за духовността си. В съня си утолявате жаждата с мътна вода – вашите приятели или колеги могат да ви предадат или излъжат.

Затвор – ако в съня си вие сте затворен – не навреме ще ви предупредят за опасност или просто ще ви предадат.

Земя – плодородната земя предвещава богат живот. Пустиня – в бъдеще може да ви чака бедност и неудачи в работата. Ако видите процепена, напукана земя – предизвестие за земетресения, които ще вземат жертви.

Змей – пълзящ по земята – схватка с враг, който е решен на открита война. Ако е зъл – малко вероятно е да го победите, защото той е силен и коварен.

Икона – в съня ви се намира вкъщи – ще има религиозен спор, нарушаване на хармонията.

Изповед – ако се изповядвате в съня си – ще извършите недостойна постъпка наяве, за която ще съжалявате. Ако сте в ролята на свещеник – тежък период, в който близките ви ще търсят от вас помощ , но ще ви бъде трудно да им помогнете. Проявете сърдечност.

Книга – означава мъдрост. Ако са много – в реалността се затруднявате да изберете вашия жизнен път или приоритети.

Кръст – прошка, защитени сте от зло. Ако носите – прощавате на този, който ви е обидил. Ако ви прощават на сън – вашият ангел-хранител ви пази от нещастие.

Кръв – предупреждава за конфликт с близките ви. Ако се опитвате да спрете кръвотечение – тъгувате за ваш близък мъртъв човек. Ако е на дрехата ви – ваш близък ще навреди на репутацията ви.

Куче – бездомно – ваш приятел се намира в затруднено положение и му е необходима вашата помощ , но му е неудобно да я потърси. Ако сънувате бяло куче – винаги може да разчитате на помощ от приятел.

Майка – ако я сънувате както е в действителност – в близко време не чакайте сериозни промени. Ако тя е мъртва и я сънувате – обърнете внимание на думите, които ви казва, и на действията й – тя ви предупреждава за нещо. Ако тя в действителност е здрава и изпълнена със сили, а в съня отпаднала – отнесете се внимателно към нея, възможно е несъзнателно да сте я обидили.

Могила – поличба, че съдбата ви коренно ще се промени в положителна насока. Ако са няколко – неблагоприятни събития. Само молитвата ще ви върне надеждата.

Молитва – ако се молите в съня си – чака ви успех в делата, а в семейството ще дойде радостта.

Мълния – разрушения и нещастие. Отнесете се сериозно към здравето, особено на дихателните пътища.

Мост – надежда, клетва за вярност. Ако в съня вървите по мост и той внезапно се разруши – ще ви предаде човек, на когото сте се доверявали.

НЛО – ако се спуска – чакате чудеса, вместо да се обърнете към себе си.

Нож – ако в съня си порежете ръката – близките ще се опитат да ви наложат мнението си. Това в скоро време ще прерасне в спор. За жена – ако попадне в ръката й нож – ще се появи непознат мъж, който ще заеме важно място в живота й.

Огледало – ако видите собственото си отражение, в реалния живот вие се интересувате много от това, което мислят другите за вас. Често анализирате постъпките си , но забравяте за вътрешната хармония. Постарайте се да се вгледате в душата си и тогава животът ви ще се изпълни с щастие и радостни събития.

Огън – предателство от страна на близките.

Пари – ако намерите – някой от обкръжаващите ви готви голямо зло. Бъдете нащрек с хората около вас. Не взимайте нищо от земята – именно чрез това лошите хора се стремят да навредят.

Пръстен – нерешени проблеми. Ако поставяте пръстен на любим човек – символизира вашата вярност.

Път – прав и широк – в реалността сте на верен, но не съвсем лек път. Ако е криволичещ – вашите мисли и постъпки могат да ви донесат лоши резултати. Движите се в неправилна посока.

Под – ако миете – успех в работата, но не отстоявайте на всяка цена своята гледна точка. Ако сънувате, че се разтваря и вие падате – някой ще се опита да ви попречи, бъдете внимателни.

Прибиране на реколтата – вашите усилия ще бъдат възнаградени. Ако погине – работете над духовното ви израстване, запитайте се дали правилно възпитавате децата си.

Рана – по тялото – не ви очаква добро в близкото бъдеще. Ако ви ранят – промяна в личния живот. Ако отказвате помощ на ранен – предоставя ви се възможност да направите добро дело.

Раждане – важни промени в живота, решаване на проблем. Ако са мъчителни, но всичко е благополучно – очакват ви трудни дни, но всичко ще завърши добре.

Сватба – ще прекарате приятно вечерта или ще се появи човек, който може да се окаже смисълът на живота ви. Ако е вашата сватба – трябва да вземете трудно решение.

Свещ – горяща – хубав знак – мир в семейството.

Свещеник – време е да се обърнете към Бог и да се покаете за греховете си. Такъв сън пророкува успех във всяко начинание.

Смърт – ако умирате – чака ви дълъг и щастлив живот. Вашият любим няма да ви изостави никога. Ако сте сам/а – предстои ви романтично запознанство. Ако умира важен за вас човек – внимавайте какво и как говорите.

Снимки – разглеждате своя снимка – не изпитвате радост от работата си, от семейния живот и даже от външността си. Работете над себе си.

Удар – ако нанасяте силен удар – трябва да осмислите живота си. Ако удряте някого – неочаквана новина. Ако вие сте се измъкнали от удар – в реалността винаги ще можете да се измъквате от ситуации, но внимавайте – не се товарете с чужди проблеми.

Факел – ако държите в ръка – ще достигнете висота. Ако ви служи за осветяване на път – ще постигнете целите си с усилие.

Хляб – богатство. Ако ядете – без усилие ще сполучите. Ако нарязвате – не е добър знак.

Цветя – ако късате за букет – приобщавате се.

Църква – ако влизате – постъпките ви са егоистични. Трябва да помолите за прошка.

Шамар – ако получите от някого шамар – ще извършите решителна крачка, която ще утвърди положението ви в обществото. Ако ударите на някого шамар – предвещава провал.

Ябълка – символ на мъдрост и награда.