Уроци по съблазняване

  • Сподели:
Уроци по съблазняване

Драстичните промени в живота ни често идват след изживяна голяма болка. Здравословен проблем, тежка загуба или дори изневяра от раз ни поставят в ситуация на катарзис и ни предизвикват да погледнем към себе си и към връзката си от различен ъгъл.

Шокът от екстремната случка действа като събуждане и човек, поставен пред заплаха, се преобразява – готов е на всичко, за да спаси себе си или семейството си. Като промениш обичайните си действия, получаваш и различни резултати. Въпросът е можем ли да се събудим, преди нещо драстично да ни се е случило?

Често ми се случва да консултирам мъже и жени, които идват при мен, след като са разбрали, че партньорът им изневерява. Общото между повечето от тях е, че са смятали, че имат устойчива връзка, но сексът не е бил от първостепенно значение в нея.

Не казвам, че връзка, която е основана на страхотен секс, е задължително перспективна, а че той е важна част от живота на всяка двойка и е нужно да се грижим за него. Още повече, че рядко се случва либидото на двама души да е съвсем еднакво и ако в очите на единия партньор сексът, който получава е задоволителен, за другия може съвсем да не е така.

Истината е, че повечето хора имат сексуални желания, които обаче не си позволяват да изживеят и дори да споделят на партньора от страх, че той ще се възмути, обиди или ще им се присмее. Когато обаче пренебрегвате част от себе си и се правите, че не е там, тя няма да изчезне, а незадоволените импулси могат дори да ви разболеят. Няма как да имате вълнуващ интимен живот, ако сексът не е фокус във вашия мозък. Предлагам ви няколко идеи как да поддържате страстта в дома си:

  • Говорете за секс с партньора си, надмогнете свенливостта и неудобството си и му кажете какво точно искате да ви се случи. Гарантирам ви, че това ще му подейства като афродизиак. Няма нищо неморално, невъзпитано и пошло в това да споделиш желанието си с човека до теб.

  • Планирайте секса – сложете го в графика си и така и вие ще се настроите на тази вълна и Вселената ще ви подкрепи като сте изпратили ясно намерение към нея.

  • Намерете начин как да демонстрирате на партньора си, че го желаете във всяка ситуация. Целунете го дълго и страстно, докато сте в киното, погалете го, погледнете го с най-съблазнителния поглед, на който сте способни. Ако си мечтаете за секс в тъмния кино салон, шансът мъжът ви да откликне е огромен, ако ли пък не, шансът да имате вълнуващ секс в къщи е огромен, след като вече сте подгрели с любовни ласки.

  • Подари на партньора си еротична вана или масаж. Постарай се да създадеш предразполагаща атмосфера – свещи, ароматни масла, съблазняваща музика, затоплени кърпи – разполагаш с толкова много възможности.

  • Покани го на среща – дори да имате малки деца, при наличието на добро желание можете да си осигурите поне една вечер за себе си. Спомнете си първите си срещи и се върнете към поведението си тогава. Разрешени са всякакви интимности, съблазняване, а дори и секс в тоалетната. Децата, ипотеката, отношенията с родителите и всякакви делнични уговорки и уточнения, са теми табу.

  • Организирайте си еротична филмова вечер. Можете да подготвите няколко горещи филма и да подканите партньора да избере кой ще гледате. Почти сигурно е, че скоро действията във вашия хол ще заприличат на тези от снимачната площадка.

  • Напишете му еротично писмо – може да е на парфюмиран лист или просто имейл. Важното е в него да опишеш пикантно страстният секс, който сте правили или пък своите фантазии и всички онези "неща", които си готова да му причиниш веднага след като го хванеш натясно.

  • Направете си ден само за вас двамата и нека той да е посветен само на неща, които ви доставят удоволствие. И преди да сте започнали да обяснявате как нямате време или на кого да оставите децата, си спомнете старата максима – има ли желание, има и начин.

За да бъде сексът вълнуващ дълго време е нужно между партньорите да има интимност, т. е. физическа и емоционална близост. Те създават доверие и дават възможност на всеки в двойката да говори на своя личен език на любовта и да изразява себе си и нуждите си честно и открито. Ако се научим да го правим и да слушаме другия с цялото внимание и емпатия, на които сме способни, сме направили голяма крачка към любовта.

Уроци по съблазняване

Еротика. Снимка: wallpaper2background.com