цветно

Волята да свалиш мноого килограми (III част)

Свалянето на доста излишни килограми никак не е лесна работа, но когато човек има воля, може да постигне зашеметяващи резултати. Пример за това е Клеър Кролтърс (Claire Crowthers) - акушерка от Рексъм, Северен Уелс, която е тежала 198 килограма.

Поради забързаното си ежедневие, години наред тя се е хранила нездравословно, докато в един момент не е искала дори да се погледне в огледалото.

Така решава да се погрижи за тялото и здравето си и започва усилени тренировки във фитнес залата. Получава пълна подкрепа от съпруга си Стивън, който също започва да тренира заедно с нея. Жената се амбицира и поради факта, че се смята за лош модел за подражание за своята дъщеря Моли.

В първите 10 месеца Клеър сваля 56 килограма, което обаче не я удовлетворява напълно. Тя продължава с тренировките, докато не достигне желаната атлетична форма.

В продължение на няколко години двамата със Стивън постигат зашеметяващи резултати и изглеждат наистина перфектно на своята сватба. А преди промяната Клеър дори е отказала да се омъжи, тъй като била тотално разочарована от външния си вид...

Да видим постижението на Клеър и Стивън, които заслужава аплодисменти.

Снимки: Gosocial.co

Мисъл на деня