Защо са такива идиоти зодиите?

  • Сподели:
Защо са такива идиоти зодиите?

Разберете какъв идиот сте според зодиакалния си знак:

Овен: Разсъждавате не с главата

Идиоти сте във всяка сфера на живота. Разсъждавате с... ами, не с главата си. Обичате да се налагате. Ако не стане на вашата, може да се стигне до агресия. Единствената причина да ви търпи партньорът е, че сте страхотни любовници.

Използвачи сте. И не виждате нищо лошо в това. Както и в лъжите. Всичко, което вършите, е отгоре-отгоре. Не мислите, че е така? Естествено. За вас понятието „прецизност” е неразбираемо. Добре, че сте пъргави, неустоимо чаровни и жизнени, иначе щяхте да си буйствате сами в бяла стая с изолирани стени.

Телец: Глухи сте за аргументи

Не сте идиоти за това, че като се вбесите, минавате през стени и мачкате хора. Не сте идиоти, понеже сте напълно неспособни да влезете под кожата на друг човек. Човек би могъл да разбере и пристрастеността ви към скъпи и красиви вещи - обувки, часовници и бижута.

Дори това, че забравяте и диета, и деца, и родители при вида на менюто в ресторанта - и то не ви прави идиоти. Но как бихте нарекли човек, който без капка разум се запъва и отказва да чуе и дума? Именно. Търпят ви само понеже сте верни, щедри и самоотвержени приятели.

Близнаци: Вятърничав ветропоказател

Кой ви е учил така силно да любите и мразите до степен на маниакалност? Ненапразно хората не могат да ви търпят. Никой не би изтраял за повече от 3 минути с хибрид между ходещо радио и ветропоказател. Вятърничав ветропоказател при това!

Да, наистина сте интелигентни и схващате бързо, значи разбирате, че няма как да ви харесват, каквито сте повърхностни, манипулативни, непоследователни и заядливи. Вероятно затова умеете така убедително да мимикрирате във всеки друг зодиакален знак. Е, кое от тези неща според вас ви прави идиот?

Рак: Светци сте, истински светци

Светици и светци са представителите на този слънчев знак. Невинни мишени на стрелите на жестоката съдба. Единственият ви грях е, че твърде силно обичате, твърде силно се нуждаете от внимание, твърде добре знаете как трябва да постъпят околните с живота си и по какъв начин да се променят, за да станат поне наполовина толкова добри, колкото вас.

Само по една черта малко приличате на бик - по това, че като видите червено, става страшно! Мнителни сте и само затова ви се струва, че това описание е леко подигравателно.

Лъв: Животно на квадрат

Идиоти ли? О, не. Вие сте царствени, щедри, благородни и красиви маниаци с биполярно разстройство. Или каквато е диагнозата за хора, които са едновременно и самовлюбени, и комплексари. Газите наред.

Хората ви интересуват само доколкото могат да ви послужат, за да успеете да се изкачите по главите им. Това беше преносно казано, но вие тези неща не ги схващате. Намерете някой тактичен Стрелец да ви ги обясни по-конкретно. Егоистични сте и егоцентрични, а вашата безпардонност ви прави животно на квадрат. Е, недейте да се цупите сега...

Дева: Държите на благочестието

Благочестието за вас е: стерилен дом, гардероб с дрехи, подредени по вид и цвят, сметките - в пълен ред, хората около вас - строени в три редици и винаги готови за рапорт. Ако това не се случва, на първо време започвате да каканижете.

След това се вбесявате (набирате от 0 до 100 за под 4 секунди), изваждате бойното знаме и без предизвестие го забивате като копие до ухото на жертвата. Докато върхът му още вибрира, скачате и отхапвате главата на съгрешилия. Това достатъчно ли е, за да се класирате за идиоти?

Везни: Двоумим се, май?

У Везната всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и душата. Хубаво го е казал Чехов и е добре, че му се доверявате. Вие сте като свраките - налитате на всичко лъскаво, стига да носи известна марка и да е скъпо. Това все още не ви прави идиоти, само плиткоумни.

Лошият ви нрав, това, че не търпите критика и се вбесявате, когато не сте прави в спора, също не ви поставя в тази достойна категория. Единствената ви надежда е в пословичната неспособност на Везните да вземат решения дори по такъв прост въпрос, като: "Аз идиот ли съм, или не съм?"

Скорпион: "Идиот" е галеното му име

Как наричаме агресивно, манипулативно, деструктивно, нетолерантно, маниакално ревниво и отмъстително същество като Скорпиона? Да - идиот му викаме, но на галено. Иначе (зад гърба му не смеем да му го кажем в лицето) говорим, че е чудовище.

Сексапилно чудовище с тъмен и неустоим чар и неутолими апетити. Което всъщност го прави още по-опасно. Ако го разгневите - а това става лесно, ще разберете как е в геената огнена. Всички знаят израза „Не дразнете лъва”. Всъщност предупреждението би трябвало да е: "Не дразнете Скорпиона."

Стрелец: Мунчо от "Под игото"

Има различни видове идиоти. Стрелецът е ухиленият селски идиот, празнично изтупан и с китка зад ухото. Но не е така симпатичен този съвременен Мунчо. Той е безразсъден, безглав, безотговорен, безполезен и безчувствен търтей, чиято задача е да прелита от цвят на цвят.

В светогледа му под точка "цел в живота" е вписано: "купонът". Ако сте му приятел, значи и вие сте идиот. Само такъв може да си общува със същество, което е така нетактично, че от чиста доброта е в състояние да забие кол в сърцето на най-близкия си човек.

Козирог: В гърдите му тиктака часовник

Козирогът е идиот в лошия смисъл. Не дава пари. Не вярва на никого. Той е безскрупулен, егоистичен, хладнокръвен и мрачен. Отговаря на портрета на потенциален сериен убиец, който не е упълномощен да убива.

По този начин се проявява трезвият му, но черноглед реализъм. Пада си темерут и кариерист, а вместо сърце в гърдите му тиктака часовник - отмерва времето, през което все още не е получил поредното повишение.

Водолей: Зацикля и няма мърдане

При тях думата "идиот" върви неизменно в словосъчетание с "дебелоглав". Мисълта им, по принцип остра, понякога зацикля и нищо не е в състояние да ги извади от ступора. Иначе е философ, макар и дървен. Силно догматичен и леко ирационален мислител.

Революционер, но не от барикадите, а от седящата стачка. Какъвто е интелигентен, талантлив, остроумен, интересен и нестандартен, разбираемо е, че бяга от обвързване. Човек с толкова много достойнства едва ли би могъл да си открие равен. Дори да става въпрос за друг Водолей.

Риби: Сълзите им са целебни

Наречете ги идиоти. Наречете ги плужеци, медузи, водорасли... Всичко това се хлъзга покрай люспите им и не оставя следа. Те не ви чуват, защото са в нирвана, във валхаала, на Хималаите, на седмото небе или пък се носят печално под някоя потънала гемия.

А може би обмислят дали да се напият до смърт, или да си прережат вените, докато от очите им се стичат целебни сълзи. Съзнанието им съществува в безброй паралелни светове. Всички други знаци може да носят с гордост званието „идиот”, но Рибите са си просто... риби.

Източник: trud.bg