Жените, от които мъжете не си тръгват

  • Сподели:
Жените, от които мъжете не си тръгват

За тези жени обикновено казват, че са "късметлийки". Или: "изтеглили са печелившия билет." Защото тези жени имат много верни съпрузи. И двама или трима постоянни предани поклонници. И отлични отношения с всички бивши.

Тя дори успява да е приятелка с първата си любов. Накратко, от тези на жени мъжете никога не си тръгват. В действителност, разбира се, не става дума за късмет.

Просто жените, от които мъжете не си тръгват, отдавна са разработили жизнено важни правила, към които стриктно се придържат. Да, това е много трудно – ако не и невъзможно за някои. Но много ефективно.

Това са нейните правила:

1. Мъжът – не е смисъл на живота, не център на света, не е предел на мечтите. Светът е много по-широк и по-интересен от самото присъствие на мъжете в живота на жените. Ето защо не е необходимо да е зависима – достатъчно е да е до него.

2. Всяка жена поне теоретично би трябвало да може да си тръгне от мъжа. Тя трябва да бъде самодостатъчна финансово и като личност. Такава жена е много страшно да бъде загубена – за разлика от такива, които цял живот трябва да носиш на гръб.

3. Жената – тя винаги е пазителка на домашното огнище. И нищо друго. Мъжът никога не напуска къщата, в която има вкусна храна и където винаги има изгладена риза.

4. Мъжът не трябва да дава на жената всичките си пари. По никаква причина. И още: жената, от която никой си тръгва, никога не бърка в джобовете му. Дори и ако знае, че в десния е банковата карта, а в левия – визитката на манекенка.

5. Жената – не е само любовницa, домакиня и майка на децата му. Тя задължително е приятел. Мъжете страдат от духовна самота – те определено трябва да споделят плановете си, да съветват и да искат съвет.

6. Жената, от която никой не си отива, никога не дразни спътника си. Тя не прави скандали, не натрапва подозрения, и не манипулира със секс. Тя винаги говори и се договаря. А ако не сте съгласни – просто си тръгва.

7. Тя винаги се стреми към съвършенство. Тя се опитва да изглежда добре. Тя се бори със своите вредни навици. Тя обича да харчи пари за себе си – и, следователно, за имиджа му в очите на другите хора.

8. Жената, от която не си тръгва мъжа, се отнася с уважение към увлеченията на спътника си. И има собствени.

9. Жената трябва да е слаба, но няма право да бъде глупава.

10. Жената, от която никой не си тръгва, обича себе си. И затова изцяло обича мъжа си.

Източник: bg.checkonline4you.com