Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

  • Сподели:
Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни.

ОВЕН & Дева

Нека първо да видим какво събира тези двамата заедно. Те са пълни противоположности, а противоположностите се привличат. Девата се възхищава на увереността на Овена, той пък намира нейната способност да оправя всичко за много привлекателна.

Но склонността на Овена да поема рискове и да действа, преди да е обмислил ситуацията от всички страни ще държи Девата в непрекъснато напрежение. Ако Овенът е бил в гневно настроение и се е държал грубо с Девата, всичко ще отиде по дяволите. Когато се съберат огнен знак (Овен) и земен знак (Дева), за тях е трудно да разберат отношението и поведението на другия.

ТЕЛЕЦ & Скорпион

Чувствеността на Телеца и сексуалността на Скорпиона се комбинират добре. И двата знака са страстни, трудно се доверяват и са изключително ревниви. Оттам може да се получи проблем. Телецът не може да разбере ревността и обсебващото поведение на Скорпиона.

Тези два знака могат да стигнат до патова ситуация, в която никой от двамата не иска да се предаде. Ако връзката им е само сексуална, има добри шансове. Извън спалнята обаче ще се нараняват един друг.

БЛИЗНАЦИ & Водолей

В някои отношения те са перфектна двойка – и двамата са свободни души, интелектуални, обичат да разговарят. И двамата обичат да се събират с други хора, но докато Близнаците го правят заради самото общуване, Водолеят предпочита да има кауза – например да посети събитие с благотворителна цел.

Близнаците са по-адаптивни от Водолея и по-добри в изразяването на чувствата. Водолеят не обича да показва чувства, което не се харесва на Близнаците. Кое й е забавното на любовта, ако не говориш за нея? Близнаците са непостоянни, а Водолеят – непредсказуем и тази комбинация не работи добре... макар понякога да им се получава.

РАК & Риби

И Ракът, и Рибите са креативни, грижовни и чувствителни. Но Ракът може да стане твърде ангажиран емоционално, което пък Рибите не разбират. От друга страна, Ракът има ясна представа как всяка от предишните му връзки го е засегнала и променила, докато Рибите сякаш не само нямат връзка с миналото си, но и никога не се учат от грешките си.

Те могат да бъдат страхотни партньори в изкуството и други творчески занимания. Но ежедневната връзка може да е предизвикателство за тях.

ЛЪВ & Стрелец

И двамата знаят как да се забавляват и да направят страхотно първо впечатление. Стрелецът обикновено го прави със страхотното си чувство за хумор, а Лъвът – с блясъка си. Проблемът е, че Лъвът се нуждае от някой, който да го остави да блести и да отстъпи назад, а Стрелецът не се справя добре с това да е трофеен съпруг.

Когато Лъвът си изпусне нервите или започне да се държи покровителствено, Стрелецът просто ще си тръгне. И двамата са безстрашни, обичат да се забавляват и биха били чудесни приятели – дори приятели със секс – но дългата романтична връзка ще бъде комплицирана.

ДЕВА & Водолей

Девата се интересува какво мислят другите за нея, а Водолеят – не. Девите са стабилни, сигурни и се доверяват на изпитаните методи. Водолеите са изобретателни и любопитни за неща, които са нови и неизпробвани.

Водолеите могат да фрустрират Девите, защото са разхвърляни и безразсъдни. Въпреки това, Девите се възхищават на тази свобода и искат да имат малко от нея. Те обичат да са около Водолеи, за да си напомнят за възможностите, които имат.

ВЕЗНИ & Риби

И двата знака са мили, грижовни и нежни. Везните се възхищават на Рибите и обичат да прекарват време с тях. И Везните, и Рибите са много романтични и идеализират любовта. Но когато и двамата са с глава в облаците, е много трудно да имат реалистични очаквания и цели във връзката.

Ако някой от тях покаже истинската си същност, то може да падне в очите на другия. Те са страхотни в романтичен филм или книга, но им е трудно да поддържат истинска и дълготрайна връзка. Идеални са за летен романс, но за повече – едва ли.

СКОРПИОН & Лъв

Това е много силна връзка. И двата знака са динамични, жестоки и горди. За останалите хора те са лидери и ролеви модели. Скорпионът цени честността и страстта преди всичко, а Лъвът не е чак толкова привързан към истината. Ако успеят да превъзмогнат себе си и да бъдат по-внимателни, за да не наранят чувствата на другия, биха имали шанс.

Скорпионът е ревнив и не може да разбере, че когато Лъвът флиртува с някого, не е за да го съблазни, а да да го привлече в орбитата си. И двата знака са доминантни в отношенията си и това може да причини много усложнения.

СТРЕЛЕЦ & Везни

Стрелците обичат забавленията, те са отворени и приятелски настроени и по това си приличат с Везните. Стрелците избягват конфликтите също като Везните; в неприятна ситуация те просто се дистанцират от проблема.

Стрелците са изключително свободолюбиви и това може да не хареса на Везните, които мразят да бъдат сами. Стрелецът е прям и няма дипломатическите умения на Везните. Везните са прекалено нерешителни, а Стрелецът прекалено ексцентричен, така че дълга връзка между тях едва ли е възможна.

КОЗИРОГ & Рак

Козирогът и Ракът имат много общи неща – и двамата ценят семейството и приятелите, нуждаят се от удобен дом и са отговорни. Козирогът е по-малко емоционален от Рака, но винаги е готов да предложи здраво рамо и да подкрепи Рака при неговите емоционални бури.

Ракът може да бъде емоционално нуждаещ се и Козирогът няма нищо против, стига да не се изисква от него да разкрива чувствата си. Той е по-затворен от Рака, на когото всичко му е изписано на челото. Ако се грижат един за друг и изградят партньорство, връзката е възможна.

ВОДОЛЕЙ & Стрелец

Това са два знака, които обичат да пътуват, да срещат нови хора и нямат нужда от компания, за да си прекарват добре. И двамата ценят собствената си и тази на партньора независимост.

Това, което може да доведе до проблеми е егоцентричността на Стрелеца, която влиза в конфликт с нуждата на Водолея да помага на хората безкористно. Изглежда, че тези двамата тръгват заедно, но в един момент пътищата им се разделят и завършват на съвсем различни места.

РИБИ & Козирог

Рибите обичат да прекарват времето си в мечти и размишления, докато Козирогът е далеч по-практичен. Рибите са потайни и донякъде подмолни, което не се харесва на Козирога. Рибите са лесно податливи на внушение и Козирогът не трябва да използва това срещу тях, ако иска нещата да вървят добре.

Рибите са много по-доверчиви от Козирога, който има нужда от доказателства. Те имат съвсем различен светоглед, което може да усложни всяка връзка.

Източник: iwoman.bg