цветно

Зодии и коли

Овен - Родените под знака на овена са смели и обичат скоростите. Те биха се радвали на много бърз и яростен автомобил в крещящ цвят.

Телец - Телците обожават комфорта и лукса, но същевременно са практични. Те се нуждаят от автомобил, който съчетава всички тези качества - Lexus или Volvo.

Близнаци - Тяхното вродено раздвоение на личността е предпоставка за закупуването на поне два автомобила. Ако личността е фрагментирана на повече части, ще са нужни повече коли.

Рак - Ако можеха, тези биха си карали къщата. Всъщност може, така че за тях - кемпер. Или, ако настояват да живеят в недвижимо имущество - семеен автомобил.

Лъв - Шефовете се возят в големи черни лимузини с шофьор.

Дева - Нещо икономично, което девите ще си държат чистичко и спретнатичко, за да са винаги готови да хванат пътя.

Везни - С такъв голям избор на автомобили, везните ще мислят цял живот, докато си изберат кола, затова винаги ще се возят при приятели и роднини.

Скорпион - Господари на мистерията, на скорпионите подхожда автомобил в тъмен цвят със затъмнени прозорци, така че никой да не вижда какво се крие зад тях.

Стрелец - Самолет.

Козирог - Мерцедес, като награда за положения къртовски труд и отдаденост към всеки един аспект на живота.

Водолей - За тях колите са нещо твърде материално и прозаично, затова предпочитат вълнуващото приключение на обществения транспорт.

Риби - Рибите рядко помнят къде са паркирали, тъй като винаги са твърде напушени, така че няма никакво значение каква кола карат.

Кажи какъв автомобил караш, за да ти кажа каква зодия си, или обратното! Снимка: freeimages.com

Мисъл на деня