Зодии: как да си върнете любовта, след като сте скъсали

  • Сподели:
Зодии: как да си върнете любовта, след като сте скъсали

Ето как да си как да си върнете любовта, след като сте скъсали според зодиакалния си знак:

Овен – те трудно прощават, така че ще ви бъде много трудно да си върнете Овен обратно. И все пак, не е невъзможно – трябва, само че много търпение и постоянство. Те не обичат да бъдат преследвани, така че трябва да действате тактично.

Опитайте се да покажете, че грешката е и във вас и че сте готови на всичко, за да се съберете. Не спорете с Овен – при него времето показва кой е прав и кой не. Разговаряйте често с него за теми, които са му приятни и много важно: спомнете си кое точно го привличаше в началото на връзката ви – същото ще го привлича и сега.

Телец – много трудно късат и лесно се събират, така че трябва да покажете най-вече отношение. Те обичат да спорят, така че не навлизайте в тяхното поле. Ако ги изкарате от вкъщи и отидете някъде само двамата това би му харесало. Не го водетете на места, където сте се карали, а само на такива, на които имате добри спомени.

Опитайте се отново да преживеете същите хубави моменти. Почерпете го със сладолед или нещо дрено – той ще оцени това. Смейте се – това за Телец е признак, че нещата вървят спокойно, без да се насилват. Опитайте се да му покажете, че заедно можете да преминете през всеки проблем.

Близнаци – двойствената природа на Близнаци е такава, че трябва постоянно да правите нещо, за да ви приемат като част от живота си. Труден и неразран характер са, така че трябва да имате огромно търпение, за да си ги върнете обратно. Лесно се съгласяват на дребните неща, като например да ги помолите да излезат, но трудно ще ги задържите.

Опитайте се да говорите за теми, които ще ги държат "будни". Спомнете си добре кое е онова нещо, което най-много ги е радвало във връзката ви. Те помнят като слонове и биха се радвали отново да преживеете заедно тези моменти.

Рак – тази зодия загуби ли доверие в някой, после е много трудно да си го възвърнат. Не така, само че стои в любовта – те силно се влюбват и когато се привържат към някой, после не могат да се разделят. Ако сте се разделили, това е защото сте направили някоя голяма глупост.

За това на Рак може да се извините по обичайните методи – с много цветя, картички и бонбони, но примесени с много любов и искреност. Покажете им, че много ясно разбирате грешката си и ще направите всичко възможно да не я повторите. Те разбират от думи – ако си поговорите сериозно и надълго това би ги успокоило.

Лъв – склонни са да прощават ако признаете величието им. Тяхната любов остава в сърцето им завинаги, така че дори да ви напуснат, вие сте някъде там в мислите им. Ако покажете снисхождение към себе си и отстъпчивост лесно може да се върнете при тях.

Те са склонни да забравят лошите моменти, за това припомняйте им само хубавите и това ще засили желанието им да се съберете. Всяко ваше действие трябва да е признак на уважение към тях – с разговори, малки подаръчета, отношение. Ако бъдете постоянни отново ще бъдете заедно.

Дева – те са по сдържани в чувствата си, не ги показват често и това може да е голям проблем за вас – до момента, в който сте скъсали, значи на Дева наистина много й се е насъбрало. Те не показват директно болката и дълго време може да са ви търпели. За това, когато решите да се върнете при тях трябва да знаете, че тях все още ще ги боли. Те са силни и също така тихичко могат да ви забравят, без да разберете дали наистина се измъчват.

Добрата новина е, че се измъчват, а лошата е, че когато спрат да се терзаят връщането е почти невъзможно. За това действайте бързо и тактично. Покажете им че имате да извървите заедно още много път, опитайте се да вникнете в душата им и да поговорите искрено за болката им. Извинете се искрено, с думи и отношение. Те не разбират от материални подаръчета, така че просто им покажете, че вие сте техният спътник в живота.

Везни – създадени за любов Везни обожават хармонията и подредбата. Всичко, което нарушава дисбаланса в техния живот е в черния им списък. Ако искате да се върнете при тях трябва да допринесете за баланса и да не накланяте везните. Не се опитвайте да подреждате нещата в живота им и да им давате тон – правилно или не, те живеят според соствените си стандарти.

Не вкарвайте нищо ново, а се опитайте с това, което сте имали заедно да продължите напред. Не е нужно да им купувате скъпи подаръци или нещо, което няма къде да поставят в къщи. Поканете ги на вечеря, но само ако имат свободно време – ако нямат, това за тях ще е дисбаланс, защото ще нарушат дневния си ритъм. Опитайте се просто да се вкарате в техния филм с всичко, което обичат.

Скорпион – тази токова ревнива зодия много трудно прощава. Няма да ви лъжем и ще ви кажем, че ще ви бъде много трудно да си го върнете. Неговият труден характер не може лесно да бъде манипулиран и използван за каквото и да е. Не се хваща на дребни подаръци, а не го интересува много и отношението ви. Трудно, нали? Но все пак, ако искате да имате шанс се оставете по течението с него – често ще ви жили и ще използва сарказма си, за да ви припомня какви грешки сте направили.

Не му отвръщайте и не спорете с него. Покажете му, че сте готови да се промените и новият ви живот да бъде по неговите правила. Ако го поканите на кино и той поиска определен филм, съгласете се. Ако иска карамелизирани пуканки, не спорете, вземете си и вие. В начолото ще е малко по-груб и с течение на времето ще омекне към вас, ако покажете, че по-добър от вас няма.

Стрелец – често прескача от една връзка на друга, така че много бързо може да ви забрави. Стрелец обичат свободата си и всяко вмешателство в личния им живот или философия ги кара само да се отдалечават. Ако бъдете настойчиви и ги преследвате, това определено ще е лоша стратегия. По-скоро трябва да им покажете че в техния свят вие няма да им пречите и ограничавате.

Когато си уговаряте среща не определяйте вие часа, нито мястото, нито пък колко време ще се видите. Давайте им право на избор във всеки един момент – дори, ако искате да им купите нещо, питайте ги първо. Те трябва да ви приемат като спътник в живота си, леко невидими, но винаги помагащи.

Козирог – те знаят как да обичат, като съжителството с Козирог дава голяма сигурност и стабилност във връзката. Ако сте скъсали с тях, значи е много вероятно причината да е във вас. Погледнете дълбоко в себе си и се опитайте да откриете грешките си. Имайте предвид, че Козирог имат високи стандарти и ако искате да си го върнете ще трябва доста да се постараете. Те търсят постоянно одобрение от външния свят, което значи, че трябва често да признавате превъзходството им.

Не се притеснявайте, те умеят да връщат отношение и ако им покажете нужното уважение определено ще спечелите. Когато се обличат или си избират нова дреха една добра дума прави чудеса. Дори и да не ви харесва, не му казвайте пряко, че не му отива. Уважавайте и постиженията му: в работата и проектите, които има. Бъдете неговата подкрепа по всяко време и навсякъде.

Водолей – независими и непредсказуемо ще ви бъде трудно да си върнете любовта. Водолеят е известен като зодията, която проявява най-малко емоции, което значи, че дребни жестове като цветя, бонбони и подобни не биха го зантригували много. Отгоре на всичкото не са и много ревниви, а това усложнява задачата ви. Заглеждат се често по чужди мъже или жени.

Съветът ни е да бъдете много настойчиви, повече да ги преследвате и да не им давате възможност да се срещат с много хора, докато не ги спечелите отново. Имайте предвид, че вие и още поне един човек се борите за любовта му. Всички средства в такъв случай са позволени.

Риби – за ваше щастие Рибите са едни от най-неверните, но едновременно и от най-прощаващите зодии. Имайте предвид това, както могат да ви изневерят и да се отдалечат от вас, така и могат лесно да се върнат ако пък вие сте сгрешили. Те са емоционални и романтични, обичат вечерите на свещи, пиене на вино и излетите сред природата.

Живеят във въображаем свят, в който можете лесно да се вмъкнете ако им показвате красивото в себе си и в света около вас. Внимавайте с изразите, защото лесно се обиждат, а най-лошото е, че може и да не разберете това. Бъдете внимателни, мили и настойчиви.