Зодиите, които са най-големите късметлии в любовта

  • Сподели:
Зодиите, които са най-големите късметлии в любовта

Английски вестник открои 3-те зодии, чиито романтични връзки продължават повече от 5 години. Изследователите са базирали заключението си на редица проучвания.

Основните критерии, които са се търсели, са били продължителността на връзките, отношението към семейството и съвместния живот. Представители на различните зодиакални знаци е трябвало да отговарят на анкети, свързани с тези въпроси.

След обработка на резултатите в проучването са били откроени три зодии, чиито любовни връзки имат голяма продължителност и които най-лесно приемат предложение за брак от половинката.

Риби

Рибите са едни от най-верните на партньорите си зодиакални знаци. Дори и да не са напълно удовлетворени, те дават всичко от себе си, за да се справят с проблемите в една връзка.

Често Рибите са обвинявани в пасивност и това, макар че е донякъде вярно, не описва изцяло тяхната същност.

Рибите обичат децата и мечтаят за здраво и сплотено семейство. Това е и зодията, която най-малко се стреми към кариера, като амбициите им в професията са минимални.

В любовта водната зодия търси емоционално по-силен партньор от себе си, който да поема контрола във връзката. Те се оставят да бъдат ръководени, защото за тях спокойствието означава и щастие.

Дева

Девите също са склонни да създават дълготрайни връзки. Тази зодия обича да контролира посоката, в която се движи връзката. Когато обаче стане въпрос за сериозно решение, те се допитват до половинката.

В една любовна връзка Девите търсят подкрепа и доверие, а от своя страна дават искреност и надеждност.

Козирог

Козирозите са познати с доста гордия си нрав, но на своя партньор могат да предложат сигурност, каквато никоя от останалите 11 зодии не може да предложи.
Козирозите са емоционални същества, но трудно показват чувствата си и заради това повечето хора ги смятат за студени.

В любовните връзки те ценят малките жестове на внимание и романтика.

Източник: Sanovnik.bg