дизайн

Изберете си къща на мечтите

SAOTA – Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects са едни от най-популярните световни архитекти, чиито проекти могат да ви оставят без дъх. Главната особеност на SAOTA е, че по неповторим начин съчетават иновативните подходи в изпълнението на проектите на национално, международно и местно ниво.

Проектите на SAOTA получават международно признание, множество отличия и награди от някои от най-уважаваните институции от цял свят. Талантливите момчета от Южна Африка създават впечатляващи модерни сгради, които са вдъхновени от предизвикателствата и възможностите, които им поставят клиентите им.

Архитектите проектират както частни домове, така и жилищни и хотелски сгради. Това, което ги отличава е, че винаги успяват да създадат отличителни и запомнящите се сгради, осигурявайки високо качество на живот на клиентите и възвръщаемост на инвестициите.

Някои от къщите, които създават SAOTA, се сякаш "кацнали" на най-високото място в града, откъдето се открива смайваща панорамна гледка. Френските прозорци и инфините басейни допълват представата за дом-мечта.

Едни от най-красивите и стилни домове архитектите са създали за своя роден град Кейп Таун. С пленяващи гледки към Атлантическия океан и планината Тейбъл, къщите могат да оставят и най-изискания клиент без дъх

Сега оставям на вас да изберете своята къща-мечта :)

Снимки: Saota.com

Кейп Таун

Cъбития

Мисъл на деня