дизайн

Модерен мъжки апартамент във Варна

Tози модерен апартамент, проектиран от Adoro Design, е собственост на млад мъж, който често пътува извън град. Жилището, което се намира в нова сграда във Варна, разполага с дневна с кухня, две спални (едната, от които изпълнява роля на кабинет и стая за гости), антре, голяма баня и тоалетна.

Придържайки се към изкискванията на клиента, който харесва сивото и златистото, Adoro Design добавят към белите стени и сиви елементи, създавайки съвременен, функционален, просторен и светъл апартамент, в който не липсва и домашният уют.

Да видим!

Снимки: Александър Лазаров за Adoro Design

Проект на гостна-кабинет

Стаята за гости и работен кабинет също е с неправилна форма, проектирана така, за да се усвои пространството по най-добрия начин. Дизайнът на стаята е в съзвучие с дневната.

Интересен елемент е леглото, което може да се използва и като диван, а в случай на нужда се трансформира в по-голямо легло.

Към тази стая е имало и голяма баня, която по желание на клиента става тоалетна, в чиято нова стена се вгражда мивката по такъв начин, че да не пречи при влизане във вече по-малкото помещение.

Допълнителното пространство, което се отворя след трансформацията на банята, е използвано, за да се изградим функционална гардеробна

Мисъл на деня