дизайн

Цветна стая за две деца във Варна

След "Реконструкция на апартамент в Бургас", Adoro Design се зае с една много приятна задача - проектиране и реализация на детска стая във Варна. Задачата им позволява да освободят въображението си, за да създадат красив, полезен и хармоничен интериорен дизайн, радващ обитателите си.

Цел

Целта е да се получи свежа детска стая с много места за съхранение и възможно най-много място за игри.

Интериорът

Adoro Design ни представят интериор на детска стая, част от жилище на клиенти от Варна, които са младо семейство с малко момиченце. Изискванията са стаята да има две легла, които да не са едно над друго или изтеглящи, да има бюро, възможно най-много шкафове, два гардероба.

Етажерка с декоративна функция

Дизайнерите разполагат двете легла на единствената стена в стаята, на която има място за тях. Леглата са разделени с етажерка, която има и декоративна функция. Тя е отворена, за да пропуска светлина към дъното на стаята.

Етажерката е свързана с декоративните канали за скрито осветление на окачения таван. Над и около леглата дизайнерите от Adoro Design са разположили композиция от конзолни шкафове, комбинирани с отворени ниши за декорации или книги.

Два гардероба

Гардеробите са със скосени части, които позволяват постъпването на повече светлина, по-голям ъгъл за гледане на телевизия и по-широк проход за преминаване при влизане в стаята. Гардеробите са до тавана и са комбинирани със зоната на телевизора и бюрото. Стените и тавана са бели, мебелните декори са бяло с интересен рисунък, дървесен декор и оранжево като акцентен цвят.

Стикери за стени

Adoro Design са използвали стикери за стени, които създават по-жизнерадостна атмосфера и в същото време да бъдат лесно отстраними, когато омръзнат. 

Да видим!

Снимки: Adoro Design

Мисъл на деня