дизайн

Реконструкция на апартамент в Бургас

След "Модерен мъжки апартамент във Варна", Adoro Design се зае с нелеката задача да реконструира апартамент, намиращ се в стара сграда от 60-те години на минали век.

Апартаментът, който е собственост на младо семейство с две деца, се отличава с две предимства - много светлина и пряка панорама към Бургаския залив.

Преди намесата на дизайнерите от Adoro Design, в апартамента са извършени някои промени - дневната, трапезарията и кухнята са обединени, за да се получат подходящи по размери и конфигурация помещения.

Клиентите желаят да има отвор между дневната и кухнята, който специалистите от Adoro Design разработват в по-нестандартана форма.

Adoro Design се съобразяват и с друго изискване на младото семейство - да има камина, която да е видима от по-голямата част от помещенията.

Да разгледаме!

Снимки: Adoro Design

Кухнята

Кухнята е с доста голям плот и към нея има кухненски остров, комбиниран с барплот за бързо хапване или питие. Кухнята е без горен ред шкафове по желание на клиентите. Изградени са множество допълнителни стенички и предстенни обшивки. В една такава стена от гипсокартон, до кухненския остров, е вложен малък стелаж за вино, който освен практическото си приложение има и декоративен ефект

Мисъл на деня