дизайн

Време е за "балкон туризъм"

За втора поредна година ИКЕА осъществява кампанията БАЛКОН ТУРИСТ, по време на която няколко балкона се преобразяват до неузнаваемост.

Кампанията стартира в началото на април с търсенето на най-подходящите тераси, а финалистите бяха определени от специално жури. Така се стигна до преобразяването на 6 балкона в София и 1 във Варна с помощта на новата колекция мебели и аксесоари на ИКЕА.

В настоящия етап на кампанията всеки желаещ може да резервира предпочитан балкон на balkontourist.com, където ще открие снимки, информация и възможни часове за посещение на всяка от терасите. Освен приятна гледка, добро настроение и чист въздух, "балкон туристите" ще могат да почерпят дизайн идеи от новите предложения на ИКЕА и да си прекарат приятно на едно по-различно и необичайно място.

Всяка от градските дестинации има собствен стил, съобразен с размера и разположението на балконите, който ги описва с една дума: RELÄX, SINNEVÄ, PRÖSTORR, SPOKÖJSTVIE, PANÖRAMA, RÅMÄNTIKA и PRISTÄNN.

Успоредно с възможността за "балкон туризъм", всеки има шанса да промени облика на своята тераса, като се включи в играта на ИКЕА в "Инстаграм". Необходимо е да качи снимка на своя балкон или изглед от него, с хаштаг #BALKONTOURIST. Победителят ще бъде обявен на 25 юли в страницата на ИКЕА във "Фейсбук" и на balkontourist.com.

Дестинация: RELÄX

В центъра, но скрит от забързания ритъм, балконът на Cosmos Coworking Camp е идея за бягство, без да напускаме границите на града. Преобразен изцяло в бяло-зелени тонове и заобиколен от цветя и вечнозелени растения, той създава атмосфера на уединение и релакс.

Подходящ е както за бърза работна среща на кафе, така и за продължителни приятелски дискусии. Не чакай специална покана, за да се увериш сам в предимствата на новата ни дестинация

Cъбития

Мисъл на деня