Храни за плосък корем

  • Сподели:
Храни за плосък корем

Всички мечтаем за стегнато и прекрасно тяло. Областта на корема безспорно изисква много усилия както за оформяне на мускулите, така и за стопяване на мазнините, за да могат те да се видят.

Ето как да променим храненето си така, че да изгаряме повече мазнини, да засилим метаболизма си и да бъдем по-релефни:

Ядки

Консумирайте бадеми и други видове ядки. За предпочитане е д бъдат сурови и без сол. Овесените ядки също са страхотно предложение. Постарайте са да бъдат неподсладени или ползвайте най-много лъжичка мед.

Зеленчуци

Зелените зеленчуци като броколи, аспержи, спанак, брюкселско зеле ще ви дадат енергия без излишни калории. В това число влизат и чушките, доматите, чесънът, гъбите, цитрусите, авокадото. Включете ги в менюто си изхвърляйки пърженото и ще постигнете чудеса.

Млечни продукти

Нискомаслени млечни продукти. Последните проучвания доказват, че обезмаслените млека и производните им, се обработват по твърде агресивни технологии. Пълномаслените продукти пък са наситени с прекалено много мазнини. Златната среда са нискомаслените млечни продукти.

Пълнозърнести изделия

Пълнозърнестите хлябове и храни помагат на организма като са едновременно полезни и в умерени количества не предизвикват подуване или напълняване.

Протеини

Яйца, пуешко, пилешко, риба и заешко са сред най-добрите източници на протеини. Може да опитате също суроватъчен протеин на прах, който да добавяте към различни ястия. Внимавайте с него, той е алтернатива, но не бива да измества здравословните натурални продукти.

Детоксикация

Ментовият чай ще ви помогне да детоксикирате организма. Тялото в е изхвърли всички ненужни вещества, които му пречат да работи правилно като същевременно ще подобри храносмилането. А най-хубавото на ментовия чай е, че е вкусен и в топъл и студен вариант.

Вода

Спрете бирата в големи количества и пийте минимум 8 чаши вода дневно. Няма нужда да се превивате над 50, 80 или 100 коремни преси. Достатъчно е да регулирате храненето си правилно и ще постигнете визуалния резултат.