Какви сладкиши са жените според зодията

  • Сподели:
Какви сладкиши са жените според зодията

Сладкиши или жени? Или и двете? Не са ли изкушаващо добра комбинация? Научете на какъв сладкиш отговарят представителките на нежния пол според тяхната зодия.

Овен – Горещ шоколад.
Сексапилна и вълнуваща, тя трябва постоянно да е под нажежаване, за да има интерес. Тя не е десерт за всеки! А само за любителите на тръпката, емоцията и силните усещания.

Телец – Шоколад с кокосов пълнеж.
Нежна, ароматна плънка, която бавно, но категорично завладява сетивата. Няма начин да се окапеш с нея, защото тя не губи самообладание, не се разтича напосоки, а следва плътно своята цел.
   
Близнаци – Бонбони Линдор.
На пръв поглед изглеждат прекалено ефирни, но още с първото отхапване виждаш, че не е така. Атрактивна външност, последвана от по-твърда вафличка и накрая невероятно нежен пълнеж. Абсолютен източник на разнообразие и страст! Който, обаче, също има непреодолима нужда от разнообразие. И страст!
   
Рак – Течен шоколад.
Той не може да се яде просто така. Трябва филийка, а защо не и малко масло? Така и дамите от зодия Рак са нежни и уязвими, имат нужда от своята опора и сигурност, за да блеснат с най-сладкия си вкус. И не бъркайте грубо в буркана, че може да ви залепнат пръстите... за дълго.
   
Лъв – Карамел.
За да се насладиш на неповторимия вкус на карамела, трябва да имаш търпение в приготовлението! Да действаш внимателно, фино, нито прекалено бързо, нито прекалено бавно. Ако си изиграеш картите правилно, ще имаш не само божествен вкус в устните, но и най-прекрасната украса в живота.
   
Дева – Шоколад с орехи.
Твърд десерт и не винаги ще успяваш да отхапеш от първия път! Възбуждаща недостъпност, предизвикателство с божествен вкус. Но внимавайте с хапката, тя може както да ви разтопи от удоволствие, така и да ви счупи някоя коронка.
   
Везни – Ягода, покрита с шоколад.
Дори да не ти се яде сладко, не можеш да се сдържиш! Тя е толкова омайна, сладка и ароматна. Първата хапка е винаги божествена, но след това усещаш лекия кисел вкус на нейните изисквания. Но все пак, той няма как да помрачи сладостта, а и полезността на този изискан десерт.
   
Скорпион – Желе.
Опърничав десерт, който трябва да ядеш само, ако не се страхуваш от изцапване или голяма хапка. Той те гали от началото до края, но от него може и жестоко да те заболи корема. Затова с дамите Скорпион трябва много да се внимава. Те са винаги в двете крайности – или носят мекота и сладост, или силни болки.
   
Стрелец – Аеро шоколад.
Този вкус може да се сравни само с вкуса на шампанското. Нещо, което създава празнично усещане на фона на сивото ежедневие. Той носи посланието на буйния темперамент, на блясъка, но и знае как да гали сетивата!
   
Козирог – Пияна вишна.
Тези бонбони не са за малки момченца! А за зрели, стабилни и надеждни мъже, които могат да застанат редом то силната жена, зодия Козирог. Тя е луксозна, тя се отличава от традиционния вкус, но опияни ли те, така ще бъде за цял живот.

Водолей – Целувка.
Тя е различна, с едновременно царствен и семпъл вид. Едновременно твърда и мека. Едновременно засищаща и караща те да копнееш за още. Но колкото е вкусна, толкова и бързо се топи и изчезва. За да се радваш всеки ден на своята целувка, ще ти трябва огромна доза оригиналност и търпение. И да отхапваш бавно.
   
Риби – Сладолед.
Най-любимият десерт, който понякога води до пълна зависимост. Започваш и не можеш да спреш, дори да ти стане тежко. Тези дами винаги ще бъдат сред най-желаните и търсените. Защото привличат не само с вид, но и с чудесен вкус и аромат. Но го има и вариантът при агресивно отхапване да ви се сковат зъбите от студ. Затова опитвайте внимателно и постепенно.