изкуство

Прекрасните картини на Станислава Арамова

Представяме ви младата и талантлива художничка Станислава Арамова от Варна, която е завършила Факултета по Изобразително изкуство във Велико Търново. Тя обича да рисува цветни, изпълнени с детайли и носещи положително настроение картини. Колкото повече цвят, толкова по-добре - казва тя.

Преди няколко месеца започва своя "Проект 365*", с който цели да рисува колкото се може повече - всеки ден по една нова картина. По този начин денят й започва с усмивка и нова цветност.

Талантливата художничка работи предимно с акрил, акварел и тънкописец. Вдъхновението си черпи от топлите и изобилстващи с цветове вълшебни места – едно от тях е Италия и нейните прекрасни кътчета, които Станислава обожава. Също така рисува и места, които е посещавала или би искала да посети.

В част от своето ежедневие тя се занимава и с изработка на бижута, където рисунката също заема важно място. Тя първо скицира всяка форма, след което я изпълнява. Нейните бижута са цветни, закачливи и различни.

Нека видим малка част от прекрасните рисунки от "Проект 365*" и някои от оригиналните бижута на Станислава. Разгледайте още от творбите й на Facebook.com/StanislavaAramovaArt. 

Мисъл на деня