книги

Александра Колева: "Аз съм българче"

Снимка: Издателство "Екрие"

"Аз съм българче" от издателство "Екрие" 

Кое е различното в тази книжка, чието заглавие ще срещнете в най-различни издания и формати? В стихотворна форма и с красиви авторски илюстрации, "Аз съм българче" представя обичани български празници, традиции и обичаи.

"Аз съм българче" е дебют на младата българска писателка Александра Колева, вдъхновена от общуването, радостта и любовта със своята малка дъщеря Ема, двете дами мечтаят и създават магия.

Дебют на младата българска художничка: Марина Цонева

Подходяща за четене на деца от най-ранна детска възраст до самостоятелно четене от деца 10+.

Вижте какво споделя Александра Колева за книгата, повече информация за книгата за оцветяване и няколко страници от двете в галерията:

Книга за оцветяване

Книга с илюстрации за оцветяване с текст "Аз съм българче" е сладка радост за всяко палаво и любознателно дете. Ще прочете още за обичаните български празници и традиции. Ще оцветява с въображение.

Вдъхновени от стиховете на Александра Колева и илюстрациите на Марина Цонева, създадохме допълнение с книжка с илюстрации за оцветяване и текст.
Кое е различното?

Използвахме подредбата по месеци и празници на Александра Колева, като допълнихме дати (където е възможно) и кратък текст. Защото малките деца, а да ви признаем, че и ние възрастните, се разтоварваме с книжки за оцветяване. Можете да прекопирвате илюстрации и да допълвате с ваши елементи. Забавно е, образователно и споделено удоволствие за цялото семейство.

Мисъл на деня