книги

Анна Стефанова: "Принцеса Анна"

Снимка: Издателство "Екрие"

"Принцеса Анна" от издателство "Екрие"

"Принцеса Анна" е приказка за приятелството, за споделянето, за мечтите. С пожелание към хората и по-специално към малките читатели и слушатели, да се радват на живота, да ценят приятелите си и да им го показват. Всеки ден ни очакват безброй малки чудеса.

Детската книжка, която излeзна от печат на 13 май 2020 г., е поредното предизвикателство и реализирана мечта за Анна Стефанова. Всяка кралица най-напред е била нечия любима принцеса. Защото детските книги са сред най-важните книги, които някой някога някъде ще прочете и ще подари.

За автора:

Животът на Анна Стефанова се случва като в приказките. Анна е сред най-успешните и популярни млади български жени. Майка на две чаровни момчета – Александър и Симеон. Носителка на две корони: през 2017 г. става "Мисис България – Европа 2017", през 2018 г. в Гибралтар е на трето място в конкурса "Мисис Европа 2018".

В професионалното си развитие Анна е част от екипа на една от най-големите телекомуникационни компании в България.

В живота Анна Стефанова е лъчезарен човек, обича предизвикателствата, преследва мечтите си и не спира да се развива. Шоколадът е голямата ѝ страст – ежеседмично сътворява красота чрез ръчно правени шоколадови бонбони и сладкиши. Нима това не е магия?

"Принцеса Анна" е приказка за приятелството, за споделянето, за мечтите

Мисъл на деня