книги

Изабел Брум: "Хиляди късчета дъга"

Снимка: Издателство "Ера"

"Хиляди късчета дъга" от издателство "Ера"

Люси е преживяла множество разочарования от несполучливи любовни връзки. Но сега в живота ѝ присъства Пит. Най-накрая тя е срещнала мъж, с когото си струва да сподели любимото си място – езерото Комо. Всичко е чудесно... освен бившите му гаджета и мистериозните телефонни обаждания.

Разсейване е точно това, което Агата желае в момента. Тя иска да забрави тъгата и да се отдаде изцяло на почивката си. А привлекателният Марко е последното, от което има нужда.

Люси и Агата не знаят, но са свързани по необичаен начин и скоро пътищата им ще се пресекат. И може би всяка от тях ще открие това, за което мечтае. Или пък това, от което се нуждае...

Изабел Брум създава изключително вълнуваща и сърдечна история, потапяйки ни в несравнимата атмосфера на езерото Комо. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на вдъхновяващо място, на което да се развият сюжетите на книгите й.

За автора

Изабел Брум е родена 9 дни преди да настъпи 1980 година. Завършва медийни науки и работи като редактор. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на подходящото място, на което да се развият сюжетите на книгите й.

Авторката определя Закинтос като своя втори дом и се отбива там поне веднъж годишно. Именно сред екзотичните плажове на гръцкия остров Изабел Брум ни пренася със завладяващата романтична история "Соленият вкус на вятъра".

Другата й великолепна книга - "Една година и един ден" - разкрива магнетичната красота на историческа Прага, където се преплитат пътищата на три жени, които успяват да се обърнат към себе си, да потърсят утеха и да посегнат към щастието.

Най-новата книга - "Хиляди късчета дъга", ни пренася отвежда на романтична разходка край красотите на езерото Комо, където всеки ще открие това, за което мечтае... или пък това, от което се нуждае.

Мисъл на деня