книги

ЗЕП и Елен Брюлер: "Всичко, което не се осмелявате да попитате..."

Издателство "Пурко"

"Всичко, което не се осмелявате да попитате..." от издателство "Пурко"

Книгата "Всичко, което не се осмелявате да попитате..." (...своите родители, учители, дори приятелите си!) е френски бестселър за сексуално образование, създаден за децата, навлизащи в пубертета.

Това е книга с отговори на много и важни въпроси за любовта и секса, които децата си задават в тази възраст. Издаден за първи път преди повече от 15 години, днес текстът й се радва на голям интерес в цял свят.

Преведена е на цели 19 езика, сред които повечето езици, които говорим в Европа - на френски, английски, немски, руски, испански, италиански, гръцки, но и на далечните корейски и китайски език!

"Всичко, което не се осмелявате да попитате..." поднася информацията на разбираем език и със забавни комикси под формата на въпрос с кратък отговор. Диалогичното и съвременно съдържание е създадено за младия читател, който понякога трудно задържа своето внимание.

Написана с чувство за хумор, книгата ще бъде особено полезна и за родителите и учителите, които често изпитват затруднение да започнат разговор на сексуална тема с вече порасналите си деца.

Текстът би могъл да ги предразположи и улесни в избора на сигурна информация, съобразена с пред-тийнейджърската възраст.

Чрез "Всичко, което не се осмелявате да попитате..." възрастните ще разберат през какви трудности преминават децата, както и може би ще намерят отговор за неочакваното поведение на бъдещите и настоящи тийнейджъри вкъщи и в училище!

Книгата може да се ползва успешно и от психолози в работата им с децата, които растат.

Автори: ЗЕП и Елен Брюлер

Кратко видео представяне

Мисъл на деня