6 важни правила на червилото, които жените трябва да знаят

  • Сподели:
6 важни правила на червилото, които жените трябва да знаят

Знаете ли, че устните са в топ 5 от най-харесваните частни на женското тяло? Неслучайно има жени, които дават солидни суми, за да се добият с желана големина, плътност и форма. Но днес няма да говорим за хирургични намеси, а за един от най-добрите приятели на устните ни – червилото. Ще ви запознаем с няколко правила, които всяка дама трябва да знае и спазва.

1. Или устните, или очите трябва да са акцент. Сложете ярко червило, само ако очите с в по-семпли тонове.

2. Нанасяйте червилото винаги от центъра на устните към ъглите. Така намалявате риска от грешки, протичане и размазване.

3. Линия блясък на долната устна. Създава обем и сочност.

4. Моливът за устни може да ви бъде добър приятел или лош враг. Цветът му трябва да е само тон по-тъмен от червилото. Можете леко да коригирате с него формата на устните, но не и да си рисувате нова.

5. Изберете най-подходящия за вас цвят. Опитвайте нови нюанси, докато не попаднете на точния за вас. Имайте предвид, че това откритие ще ви служи дълго време.

6. Един ден почивка! Изберете ден от седмицата, в който да не слагате червило. Мъртвите клетки трябва да се отлепят, а и по-малко петна по чашите няма да ни дойде зле. :)

Източник: Beu.bg