красота

Косата и нейната важна роля за самочувствието на жената

Снимка: Yuliya Yafimik / Shutterstock.com

Всяка съвременна и уважаваща себе си дама иска да има самочувствие и да излъчва сила и увереност. Редица са факторите, които спомагат това да се случи, но първата крачка е да се приема такава, каквато е. Това не става лесно, учи се с години, но е за цял живот...

Ако човек е уверен в себе си, в способностите си, в своята вътрешна сила, той много по-лесно комуникира, развива се и постига своите цели.

Когато говорим за самочувствие, няма как да не се спрем на външния вид. И тук не слагаме знак за равенство с красотата - тя е субективна и всеки я възприема по различен начин. Но външният вид все пак е първото нещо, което останалите виждат в нас.

Поддържаната и добре изглеждаща жена трудно остава незабелязана. Впечатление правят цялостното й излъчване, стилът й на обличане, детайли като грим, прическа, маникюр. Безспорен факт е, че косата е съществена част от външния вид и играе важна роля за самочувствието и доброто настроение на жената.

За да имаме здрава и красива коса, трябва да полагаме сериозни грижи за нея. Така ще се преборим с многобройните фактори, които увреждат скалпа и косъма и имат негативно влияние върху силата и вида на косата.

За максимална сила и обем на косата, на помощ идва новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda - тристепенен ежедневен ритуал, който заздравява косата в дълбочина и придава на прическата ви естествен обем.

Иновативната формула възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength, който прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен.

Новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина. С помощта на обогатения с протеини подсилващ шампоан, ултра лекия балсам и серума с иновативно действие ще можете да отключите вътрешната енергия, която сте носили през цялото време.

За повече информация последвайте страницата на John Frieda във "Фейсбук".

Когато първият салон John Frieda отваря врати на улица "Ню Кавендиш" в Лондон, никой не си е и представял ефекта, който ще има върху света на грижите за коса.

След три десетилетия продуктите на John Frieda са любими на много известни личности, модни експерти и клиенти по света.

Ето и повече информация за новата серия Luxurious Volume Core Restore:

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Подсилващ шампоан за обем

Заздравяваща сила за максимален обем. Формулата с иновативния заздравяващ комплекс Protein-Strength трансформира косата в дълбочина и всеки косъм е достатъчно силен, за да поддържа по-обемни прически. Косата изглежда и е по-силна, плътна и мека.

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Подсилващ балсам за обем

Експертна формула за плътност и обем. Действа директно в косъма, придава обем и улеснява разресването без да утежнява косата. Удивителната му гел-текстура обгръща косъма и прави косата лека, красива и лесна за оформяне.

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Подсилващ серум за обем

Термо-активиращата се формула придава максимален обем още с първата употреба. Прогресивно заздравява косата в дълбочина, за да придаде и поддържа оптимален обем. Косата е по-силна, по-мека и с по-дълготраен обем.

Нанесете на измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно с гребен. Не изплаквайте. Изсушете косата със сешоар, за да активирате формулата и оформете желаната прическа. Използвайте след всяко измиване.

Мисъл на деня