Съвети за избор на прическа според зодията

  • Сподели:
Съвети за избор на прическа според зодията

Искате промяна, но се затруднявате да изберете новата си визия? В тази статия ще ви дадем ценни съвети и насоки, коя прическа ще ви отива според това коя зодия сте.

Овен

Родената под знака на Овена дама иска визия, която изразява нейната увереност, енергичност и авантюристичност. И тъй като тя винаги е в движение и е изключително заета, прическата й трябва да бъде лесна и безпроблемна за поддържане. Къса прическа с малко обем отгоре е перфектна за жената със забързано ежедневие, която няма много време за косата си.

Риби

Риби е воден знак и вълнообразните, свободно падащи къдрици прилягат идеално на дамите от тази зодия. Жената Риби харесва дългите къдрици с естествена текстура и оценява прическите, които нямат голяма нужда от поддръжка. Заради това трябва да се насочи към средно-дълга или дълга подстрижка, която не е сложна и разкрива естествения стил на косата. Разделена на две части, с път по средата е лесна прическа, а етажирането подсилва естествените вълни, независимо дали косата ви е гъста или фина.

Телец

Когато дамата Телец намери стил, който харесва, тя се придържа към него, а подстриганата на черта коса, с дължина до раменете, заоблени краища и път по средата е тази, която със сигурност ще харесва за години напред. Тя е изискана и дори официална, но не прекалено консервативна, което я прави идеална за топлия, любящ и надежден Телец. Дамите от тази зодия биха оценили прическа, която не е трудна за поддържане и лесно може да стане част от тяхната цялостна визия.

Близнаци

Жената Близнаци е пълна с живот, вълнуваща и обича разнообразието, поради което игривият стил й подхожда перфектно. Късата, асиметрична прическа олицетворява нейната динамична и вълнуваща личност, а и позволява толкова много възможности за стилизиране. По-дългата страничната част добавя допълнително динамика и движение. Разнообразието е важно за Близнаците, а тази подстрижка изглежда добре, независимо дали косата ви е права, чуплива или къдрава.

Рак

Всички водни знаци предпочитат стилове, които разкриват женствените им страни, но жената Рак обожава да е център на внимание! Късата прическа на черта, с повече обем ви гарантира, че всички ще се обръщат след вас. Друга визия, която подхожда на зодията са големите, меки и романтични къдрици, които подчертават любящата и нежна натура на дамите от зодия Рак.

Лъв

Дамите, родени под знака на Лъва имат нужда да изразят себе си чрез една смела и секси визия, те са родени да привличат внимание! Много силно етажирана на пластове средно-дълга или дълга прическа, с много обем или големи, буйни къдрици със сигурност ще ви открои от тълпата!

Дева

Най-подходяща за дамите от зодия Дева е прическа тип А-линия. Отзад косата е подстригана по-късо, а отпред краищата са по-дълги, с дължина до раменете, като перфектно рамкират лицето. Тази прическа изглежда добре, независимо дали ще изберете да оформите косата си на леки вълни или да я изправите.

Везни

Балансът е важен за дамите Везни и няма нищо по-симетрично от идеално изправената, подстригана на равна черта прическа. Доверете се на професионален фризьор, който ще изправи косата ви първо с четка и сешоар, а след това с преса, за постигане не перфектно гладък резултат.

Скорпион

Жената Скорпион е толкова страстна, че понякога граничи с лудост, но в добрия смисъл. Стилът, който най-добре може да изрази огнения й темперамент е късата и смела прическа, която да разкрие силния й характер.

Стрелец

Три думи, които описват дамата Стрелец - щастлива, безгрижна и авантюристична. Същите чувства предизвиква и дългата до раменете прическа с небрежно стилизирани меки вълни или къдрици. По-късата дължина на подстрижката и нейната лека "хаотичност" улесняват поддръжката (защото просто нямате време за това).

Козирог

Винаги организирани и подготвени за всякакви ситуации, дамите Козирог харесват деловия и сериозен стил, съответно и по-практичните прически. Дългата, добре подстригана на пластове коса, с обем в корена и леки къдрици по краищата е визия, която впечатлява, а и винаги е на мода - качества, които подредените и стилни Козирози ще оценят.

Водолей

Жената Водолей е бохем, леко странна и обича да се забавлява, а прическата й трябва да отразява това. Коса, подстригана на пластове и бретон със средна дължина гарантира, че тя може да експериментира с различни прически - нещо много важно за този знак. Водолеите са склонни да променят мнението си и стила си бързо, така че трябва да стоят настрана от драстични промени на прическата и импулсивни решения за визията си.

Ако все пак се боите да се доверите на зодиакалния си знак, можете да намерите онлайн някои от най-добрите фризьори и да се оставите в ръцете им.