мода

Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

Дойде ли лятото, бързо се настройваме на приключенска вълна и започваме да кроим планове за красиви близки и далечни дестинации.

Един от основните проблеми, с който се сблъскваме е как да поберем половината си гардероб в куфар с размери 60 на 100 см. Искаме да си вземем и синята рокля, и поне 5 чифта обувки, и онова червено сако за всеки случай...

Ана Динкова, автор на блога Ana’s Handbag, дава полезни съвети по темата. Първите въпроси, на които трябва да си отговорим преди да започнем да събираме багажа, са:

1. Коя е дестинацията?

2. За какъв период ще пътуваме?

3. В каква компания?

4. Имаме ли програма – спорт, туризъм, културни обиколки, романтика, специални поводи?

5. Имаме ли бюджет за непредвидени покупки?

6. Искаме ли да донесем нещо за спомен?

Ако ще ходим на море с приятели или на планина, по-добре да оставим роклите с гол гръб и токчетата вкъщи. Също така, нямаме нужда от 3 чифта дънки, когато заминаваме само за уикенда.

Когато сме с любимия, винаги искаме да изглеждаме възможно най-добре, затова една красива рокля и секси бельо са задължителни. Пътувайки в чужбина пък, обикновено искаме да си купим нещо за спомен, затова винаги е добре да оставяте свободно място в куафара за непредвидени покупки.

Тези и много други полезни съвети бяха част от турнето на модното приложение Shedd, което се състоя в 8 български града: Велико Търново, Габрово, Кюстендил, Благоевград, Ловеч, Плевен, Панагюрище и Хасково. Основната мисия на Shedd е да покаже на дамите, че модата е навсякъде около нас и не е нужно да имаме голям мол или куп магазини на известни марки, за да се обличаме със стил и да изглеждаме добре.

Cъбития

Мисъл на деня