мода

Летните дрехи – изборът на есента

Идва моментът, в който трябва да си вземем "довиждане" с любимите летни дрехи, носещи ни усещане за ефирност и лекота, за да ги заменим с тези, които ще ни донесат уют и топлина. Но по-непредвидими месеци от есенните кой познава?

В един ден ни иде да си облечем прекрасната копринена рокля, в друг – да се увием в най-дебелия си кашмирен шал. Замисляме се за есента и понятията се миксират и ни объркват максимално – памук, лен, вълна, кашмир... кое от всички да избера и как да ги съчетая?

Вариантите за комбинации през настъпващата есен са изключително разнообразни. Но за да можем все пак да освободим място в гардероба си и за по-дебелите дрехи, се налага да поемем дълбоко въздух и трудно, но с решителност да определим кое изобщо не би било подходящо за есента.

За да улесним поне малко тази раздяла, може да се разровим в модните блогове, от които честичко черпим вдъхновение, и да се надяваме, че те ще ни подскажат кое би било модно попадение през идващите месеци.

Ето няколко шик идеи:

Кроп топ

През последните 2 години е задължителен за гардероба на всяка жена. През лятото го носим в коплект с полата към него, или самостоятелно като допълнение към друга пола с висока талия, панталон или гащеризон.

Подчертава максимално една от най-женствените части на тялото и бързо се превръща в наша любима дреха. Добрата новина е, че не се налага точно с него да се разделим. Многобройни са идеите как да бъде носен – под жилетка, над рокля или пола.

Cъбития

Мисъл на деня