мода

Царствено величие от Донатела Версаче

IG: @Donatella Versace

Ако можем да разделим Версаче на два периода, то те ще бъдат - с Джани, основателят и император на модната къща и вторият ще е с нея - Донатела, достойното продължение.
Вече над двадесет години Донатела Версаче е все така един от лидерите на световната сцена на модата.
Роклите на Versace Atelier се носят с гордост, дързост и елегантност от много знаменитости и величия, които избират тоалетите за различни събития.
Днес ще спрем погледа си върху гала вечерта Met Ball от този понеделник, 13-ти септември. В първата си част, озаглавена "Лексикон на модата" за своята визия на Донатела се довериха колумбийският регетон изпълнител Малума, актьорът Чанинг Тейтъм, Лупита Ньонго, Лил Нас Х и други личности, които сме подготвили в галерията.

Малума и Донатела пристигнаха заедно на гала церемонията и харесваха компанията един на друг, със сигурност чисто професионално.

Роклята на по-малката сестра на Джани е инспирирана от онази, която Донатела е носила на Met Gala-та в Ню Йорк през 1992 г., известна като емблематичната черна робска рокля. Този път обаче версията е в бяло.

Малума е облечен в персонализиран Atelier Versace костюм от две части - панталон и сако, вдъхновен от американските каубои, тема, която също е служила на няколко запомнящи се колекции на Версаче. Аленочервените кожени одежди са продупчени с подпис Medusa studwork.
От тази двойка, която се крепи на респект и уважение, се прехвърляме на друга, където също толкова известен мъж отдава почит към работата на Донатела, а именно Чанинг Тейтъм.
След като приключи събитието и последвалото парти, актьорът публикува няколко снимки в своя Instagram акаунт със следното послание към тях:

"Да бъда облечен снощи в най-класическият смокинг на Версаче, същият като този, който Джани носеше през 90-те, беше извън най-смелите ми мечти. Благодаря ти, Донатела, че ме покани и ми позволи да нося толкова елегантни и магически дрехи. Ти си легенда. И мит."

Донатела от своя страна му отвърна, коментирайки: "Чанинг, твоите думи ме трогнаха толкова много! Ти изглеждаше невероятно във Версаче! Да те облека, за мен беше чест! Радвам се, че те видях и прекарах време с теб! Изпращам ти цялата си любов!" 

Донатела Версаче и Малума

Мисъл на деня