Всички погледи са в Зендая

  • Сподели:
Всички погледи са в Зендая

Актрисата от "Euphoria" позира на червения килим с колегата си Тимоти Шаламет за премиерата на научнофантастичния филм "Дюн" по време на 78-ия филмов фестивал във Венеция. 
Зендая бе облечена в кожена рокля в цвят пясък от Balmain, която включва „мокър" вид, изваян до корсажа. „Мократа" напукана, прибрана коса, подчертаваше цялостната визия. 
Тя допълни тоалета с изящно колие, което включваше огромен зелен 93-каратов смарагд в челюстите на змия, инкрустирана в диаманти и изумруди.
Подобен "мокрият" вид бе представен от реалити звездата Ким Кардашиян по време на събитието "Met Gala" през 2019 г.

Зендая Мари Колман се превърна в синоним на това, което е стилно и новаторско през годините. 
Благодарение на нейния стилист, Лоу Роуч, те продължават да създават моменти, които бутат американската актриса и певица напред. Тя често носи силуети като елегантни рокли, елегантни топове и широки костюми. 
През недалечната 2019 г. Зендая си сътрудничи с Tommy Hilfiger, за да създаде капсулна колекция, състояща се от вдъхновено от 70-те години облекло. Дефилето включваше популярни личности като Пат Кливланд, Уини Харлоу и Грейс Джоунс, които се разхождаха за ревюто на колекцията. Тя също участва в кампании за марки като Valentino и Bvlgari.

Наскоро Зендая стана най-младата актриса, спечелила наградата "Еми" за водещ драматичен сериал, където беше номинирана за ролята си в "Euphoria" на HBO.
По това време актрисата се бори с големи имена в холивудската индустрия, включително Лора Лини, Оливия Колман, Джоди Комер, Сандра О и Дженифър Анистън.