Enthusiast
Enthusiast

Нашата цел е да извлечем най-доброто от всяка книга, затова обръщаме необходимото внимание на всеки етап от процеса–от подбора на заглавия и редакционната работа до дизайна, маркетинга, рекламните кампании и търговските стратегии. Правим това, защото всички ние от издателство Enthusiast обичаме книгите и искаме да дадем най-доброто от себе си в този вълнуващ процес.

Особено се гордеем с екипа си и възприемаме нашите автори, преводачи, дизайнери и всички сътрудници като важна част от този екип.

Предлагаме на читателите подбрани творби на световноизвестни писатели, съвременна художествена литература (включително от писатели дебютанти), криминални романи, исторически трилъри. Издаваме световни бестселъри, детски и учебни книги, популярна култура и научнопопулярни издания. Не на последно място залагаме в издателския си план и книги от известни български автори.

С решение на УС считано от 21.03.2013 г. издателство Enthusiast е член на АБК.
Вярваме, че заедно ще работим успешно за развитието на книгоиздаването и книготърговията, както и за насърчаване на четенето в България.

Надяваме се, че вие обичате да четете книги толкова, колкото ние обичаме да ги издаваме.

Екипът на Enthusiast

Публикувани статии ( 147 )