Категория

Wellness 502

Религиозното движение Харе Кришна – докосване до Бог

Религиозното движение Харе Кришна – докосване до Бог

Знанието дава възможност да се прави разлика между лъжата и истината. Знанието се поражда от самоконтрол, изучаване на Веда, спазване на задълженията, духовен опит, разсъждение (размисъл и анализ) и прозрение (просветление). Който притежава знание, вижда Вселената, която съществува преди началото, междувременно и след края на Вселената! - Шримад Бхагаватам.

Месец юни носи много късмет и енергийни послания на три зодии

Месец юни носи много късмет и енергийни послания на три зодии

Тези три знака ще бъдат преследвани от своя добър късмет през месец юни, който като невидим джин ще реализира желанията им и ще им помага точно тогава, когато са загубили почва под краката си. Това са знаците, които през следващите няколко седмици ще могат да грабят от всичко с пълни шепи – емоционални преживявания, любов и щастие. 

Как да успокоим нервите си за няколко минути

Как да успокоим нервите си за няколко минути

На всеки човек поне веднъж в живота се е случвало да изпадне в подобна ситуация, в която чувства, че бързо губи почва под краката си и няма никакъв контрол над ситуацията. Обикновено когато човек е психически уморен, тогава най-лесно отключва нервни изблици и се поддава на напрежението. Колкото и да сме ядосани трябва да бъдем сигурни, че изход винаги има, но ако го търсим, когато сме най-уязвими много по-трудно ще успеем да достигнем до правилното решение и да излезем от омагьосания кръг. Нервното напрежение е източник на стотици заболявания, затова трябва да го овладеем и да не се поддаваме в по-стресовите ситуации. Ще ви разкрием няколко начина, които ще ви помогнат да смъкнете напрежението и да не приемате нещата твърде лично и прекалено импулсивно. 

Четири доказани метода, чрез които незабавно ще се почувстваме по-добре

Четири доказани метода, чрез които незабавно ще се почувстваме по-добре

Не винаги нещата се получават по начина, по който желаем, а съдбата е тази, която раздава картите на живота. Именно тя определя дали ще минем по трънливия път или ще прелетим през алеята на щастието. Затова бъдете напълно сигурни, че дори и в най-сивия ден от живота ви, слънцето ще изгрее отново, а облаците, които до този момент са ви пречили да наблюдавате красотата на света, просто ще изчезнат. Казват че колкото тъжни моменти човек преживее в своя живот, точно толкова щастливи моменти му предстоят в бъдеще, защото именно това е балансът на Вселената, който въдворява някакъв ред и ни показва, че не всичко е толкова мрачно и страшно, колкото ни се струва. 

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Водолей

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Водолей

Лунна диета Това е диетата, която всяка зодия би могла да включи към своя балансиран режим на хранене веднъж месечно, ако иска да постигне по-добри резултати в регулирането на теглото си, както и да се чувства бодра, свежа и изпълнена с енергия. Когато настъпи пълнолуние най-подходящият режим на хранене за бързо сваляне на теглото е Лунната диета. При това прочистване обикновено трябва да оставим организма ни да си вземе заслужена почивка, като в продължение на 24 часа единствената ни консумация трябва да бъде свързана с поемане на много течности, като вода и билков чай. След като приключим с Лунната диета можем да преминем към своя стандартен режим на хранене. Тази диета можем да правим всеки месец при пълнолуние до тогава, докато не забележим видими резултати в регулиране на теглото си.

Хранителен режим според зодиакалния знак – Зодия Риби

Хранителен режим според зодиакалния знак – Зодия Риби

Лунна диета Това е диетата, която всяка зодия би могла да включи към своя балансиран режим на хранене веднъж месечно, ако иска да постигне по-добри резултати в регулирането на теглото си, както и да се чувства бодра, свежа и изпълнена с енергия. Когато настъпи пълнолуние най-подходящият режим на хранене за бързо сваляне на теглото е Лунната диета. При това прочистване обикновено трябва да оставим организма ни да си вземе заслужена почивка, като в продължение на 24 часа единствената ни консумация, трябва да бъде свързана с поемане на много течности, като вода и билков чай. След като приключим с Лунната диета можем да преминем към своя стандартен режим на хранене. Тази диета можем да правим всеки месец при пълнолуние до тогава, докато не забележим видими резултати в регулиране на теглото си.

Хороскопът на High View Art за месец юни 2023 г.

Хороскопът на High View Art за месец юни 2023 г.

През месец юни ще преобладава позитивната вяра, както и усещането за синхрон и хармония със заобикалящата ни среда. Заредени с жизнени сили, знаците ще успяват лесно да достигнат своите цели, благодарение на своята гъвкавост и свобода на действие. Месец юни идва, носещ огромни изненади за тези зодии, които са успели до този момент да приключат с тежките начинания и да преминат в режим почивка. За онези знаци, които все още са обладани от ежедневните задачи, месецът ще поднесе възможността за успешно професионално издигане в службата, както и парични бонуси. С много настроение и позитивни емоции този месец ще нахлуе в живота ни и ще донесе безброй красиви промени и емоционални моменти, в които ще се потопим изцяло. Разберете какво предстои да ви се случи през месец юни, според вашия зодиакален знак. 

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Козирог

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Козирог

Лунна диета Това е диетата, която всяка зодия би могла да включи към своя балансиран режим на хранене веднъж месечно, ако иска да постигне по-добри резултати в регулирането на своето тегло, както и да се чувства бодра, свежа и изпълнена с енергия. Когато настъпи пълнолуние най-подходящият режим на хранене за бързо сваляне на теглото е Лунната диета. При това прочистване обикновено трябва да оставим организма ни да си вземе заслужена почивка, като в продължение на 24 часа единствената ни консумация трябва да бъде свързана с поемане на много течности, като вода и билков чай. След като приключим с Лунната диета можем да преминем към своя стандартен режим на хранене. Тази диета можем да правим всеки месец при пълнолуние до тогава, докато не забележим видими резултати в регулиране на теглото си.

Как да възвърнем душевното си равновесие и да изглеждаме красиви

Как да възвърнем душевното си равновесие и да изглеждаме красиви

Докато препускаме все по-натоварени и ангажирани с ежедневните си задачи, често пъти забравяме, че за да се чувстваме добре, трябва да дадем на тялото и душата си малко покой. Стресът е основният източник на нервни болести, той е способен, дори да съсипе кожата на лицето ни и да изглеждаме в пъти по-стари, отколкото сме в действителност. Затова сами разбирате колко е важно да намерим баланса и да се отдаваме от време на време на хармонични занимания, които изхвърлят целия стрес от нашето съзнание и го подменят с усещане за удовлетворение. 

Сезонът на Близнака – промяна, нова любов и адреналин

Сезонът на Близнака – промяна, нова любов и адреналин

(21 май – 21 юни) Близнаците са третия зодиакален знак в астрологията и носят елемент въздух. Родени под влиянието на планетата Меркурий, те са изключително любопитни, независими, социални, активни, свободолюбиви, забавни, контактни и свръх интелигентни.  Близнаците могат да предадат своята енергия на останалите хора и да ги заредят с добро настроение. Близнакът е зодия характеризираща се със своя бодър дух и променлив характер, но сега за този въздушен знак настъпва нов етап в живота му, който е насочен изцяло към придобиването на мъдрост и смирение. Страстни, енергични, контакти и необикновени, хората родени под този знак са ходещо торнадо, пренасящо със себе си всякакъв вид емоции и настроения. 

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Скорпион

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Скорпион

Лунна диета Това е диетата, която всяка зодия би могла да включи към своя балансиран режим на хранене веднъж месечно, ако иска да постигне по-добри резултати в регулирането на теглото си, както и да се чувства бодра, свежа и изпълнена с енергия. Когато настъпи пълнолуние най-подходящият режим на хранене за бързо сваляне на теглото е Лунната диета. При това прочистване обикновено трябва да оставим организма ни да си вземе заслужена почивка, като в продължение на 24 часа единствената ни консумация, трябва да бъде свързана с поемане на много течности, като вода и билков чай. След като приключим с Лунната диета можем да преминем към своя стандартен режим на хранене. Тази диета можем да правим всеки месец при пълнолуние до тогава, докато не забележим видими резултати в регулиране на теглото си.

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Стрелец

Хранителен режим според зодиакалния знак – зодия Стрелец

Лунна диета Това е диетата, която всяка зодия би могла да включи към своя балансиран режим на хранене веднъж месечно, ако иска да постигне по-добри резултати в регулирането на теглото си, както и да се чувства бодра, свежа и изпълнена с енергия. Когато настъпи пълнолуние, най-подходящият режим на хранене за бързо сваляне на теглото, е Лунната диета. При това прочистване обикновено трябва да оставим организма ни да си вземе заслужена почивка, като в продължение на 24 часа единствената ни консумация, трябва да бъде свързана с поемане на много течности, като вода и билков чай. След като приключим с Лунната диета можем да преминем към своя стандартен режим на хранене. Тази диета можем да правим всеки месец при пълнолуние до тогава, докато не забележим видими резултати в регулиране на теглото си.