Калоян Божанов
Калоян Божанов

Прди няколко години завърших Бакалавърска степен - Счетоводство и контрол в Икономическия университет - Варна, но това никога не ми е било страст. Просто ми се отдаваше и по стечение на обстоятелствата влезе в биографията ми. От няколко години работя в сферата на мъжката мода за известна марка.

Но и това сякаш не е моето призвание. Като по-малък исках да бъда актьор, да танцувам, да бъда на сцена, да бъда модел, опитах от всичко. Но както става при повечето хора, когато излезем от университета и "като те грабне живота" малко позабравяш мечтите си.

Радвам се, че ми се случиха няколко преломни момента, детството ми също не беше от най-леките, но обръщайки се назад, си давам сметка каква благословия са били тези трудни моменти и колко научих от тях. Те ме върнаха към тези мои пепелясали мечти и някои от тях вече са факт, а други са на път към своето реализиране.

Минах през няколко бизнес начинания, но мисля, че това е моят път занапред. В момента съм блогър, занимаващ се с личностно развитие и мотивация, предприемач, работещ все още в семейството на Inditex group и просто един обикновен човек като теб, който дръзна да преследва мечтите си.

Влезте в моя свят чрез блога ми или чрез профила ми във "Фейсбук".