Лора Лукова
Лора Лукова

Родена съм във Варна и с гордост мога да заявя, че съм ученичка в една от най-елитните езикови гимназии в морската столица - ГПЧЕ "Йоан Екзарх". Още от малка проявявам огромен интерес, както към родния си език, така и към чуждите. Точно тази страст ме подтикна да се захвана едновременно с четири чужди езика - английски, испански, френски и португалски.

Освен това проявявам голям интерес към комуникациите и журналистиката и се надявам някой ден да мога да си вадя хляба точно с това.

За мен пътешестването е начин на живот и ми позволява да практикувам едно от хобитата си - фотографията. Наскоро реших да се осмеля да сбъдна едно свое желание, което ме преследваше от много години. Излязох от зоната си на комфорт и започнах да снимам видеа на испански за Ютуб.

Все още не съм световноизвестен ютубър, но хубавите неща стават постепенно и с времето, а най-важното е, че се забавлявам по време на подготовката на всяко едно видео и научавам по нещо ново. Ако ви е интересно, вижте това, с което се занимавам:

Знам, че животът е пред мен и че ме очакват още много предизвикателства, красиви моменти и уроци. За мен смисълът на живота е в това да имам прекрасна мечта в сърцето си, с която да се будя сутрин и да заспивам нощем.

Хората около мен знаят добре, че, когато нещо ми влезе в главата, то се превръща в магия, която движи света ми и ми помага да живея в хармония със себе си. За мен невъзможното не съществува - всичко е въпрос на търпение, доста труд и щипка късмет.