Маркрит Чилингирян
Маркрит Чилингирян

Ако трябва да се опиша най-добре само с една дума, то тя ще бъде: "Мечтател". Постоянно търся начини за личностно израстване и усъвършенстване. Писането за мен е начин на споделяне не само с другите, но и със самата себе си, а четейки, открих, че думите са изпълнени с много повече смисъл, отколкото на пръв поглед възприемаме, поради което винаги се опитвам да изоблича мъдростите, съдържащи се в тях.

Мисля, че най-проницателните и интелигентни хора винаги се изказват с най-малко и прости думи, а дали ще бъдат разбрани зависи от това дали читателят иска да учи.

Вървейки напред по житейския си път осъзнах, че всичко, което ни е нужно, цялото знание и богатство е тук, достъпно за нас, но не всеки го вижда. Оттогава започнах да търся дълбоките причини за поведението на човека, докато стигнах до извода, че важното е с какви очи ще гледаш.

Открих още, че никой не се ражда научен, но можем да придобием всички качества, които искаме и които са ни нужни, за да стигнем там, накъдето сме се запътили.

За мен оптимизмът е начин на живот, а чрез писането си искам да помагам, вдъхновявам и да давам сили на другите или както казва Майка Тереза: "Прави така, че всеки, който дойде при теб, когато си тръгва да е по-добре и по-щастлив".

Може да откриете мои текстове и на facebook.com/Airletters