Цветелинна Неделчева
Цветелинна Неделчева

Живея в София и все още съм ученичка в 22 СОУ "Г. Раковски", очакваща с нетърпение бъдещето си. Интересувам се от философия и история, което смятам и да следвам. Обичам да чета най-вече стара реалистична литература. Моята страст е писането във всякакви жанрове, стига да мога да покажа себе си в творбите.

Емоционална личност, романтичка до дъното на душата си, мечтател, креативна, амбициозна и целенасочена до досада, "леко странна", както казват приятелите ми и "дървен философ", както казва мама.

Обожавам природата, планината, изгревите и залезите, харесвам конете. Не мога да живея без приятелите и семейството си. Освен писане, в свободното си време обръщам внимание на близките си, правя сладкиши, от време на време спя, свиря на китара, но никога пред хора, преди се занимавах и с танци.

Обичам да срещам интересни и различни хора. Често ми харесва да съм и сама. Обожавам да гледам от високо, най-често с ходила, стъпили точно на ръба. Обичам да разсмивам хората.

Не обичам да губя времето си в неполезни или принудителни занимания. Не споделям често проблемите си. Не понасям неразбрани хора. Имам фобия от скакалци. Имам по-изкривен светоглед от обичайния, винаги търся "смисъла", никога не го намирам. Въпреки това обичам себе си и живота си и се гордея с това, което съм.