Димо
Димо

Роден през 1975 г. 22 години по-късно завършва геодезия в УАСГ. В търсене на хармония минава през кратко обучение по хомеопатия, курсове по йога, лечение с прана.

През 2005 г. за първи път се среща със света на Ошо, като участва в семинар "Семейни констелации". Силата на изживяванията в тази терапия отваря нова страница в живота му. Участва в множество Ошо терапии и медитации, включително обучение по методите "Семейни констелации" и "Шаманско лечение".

През 2009 г. завършва 2-годишно обучение по метода "Ошо ребалансинг", което поставя началото на работа му с хора. Участието му във "Фридъм процес" през 2010 г. променя драстично живота му - отслабва с 25 килограма, създава и започва да води групови семинари за себеопознаване от семейството Усещане за...

Това не слага край на личната му работа. Тя продължава в няколко насоки - лична терапия, супервизия, асистиране и обучение в нов метод. Понастоящем се учи на "Трансесенс". През 2012 г. написва първия си разказ - "Ровтаз". Също се занимава с преводи на малки филми и семинари. 

Повече за Димо може да научите на dimo.bg